Scheiding Brad en Angelina: de voogdij

08.11.2016 17:19
Beeld: Brunopress Beeld: Brunopress

Angelina Jolie krijgt de volledige voogdij over de zes kinderen van haar en Brad Pitt. Volgens de bekende actrice zou haar voormalige echtgenoot geen goede invloed zijn.

Angelina kwam eerder al naar buiten met het nieuws dat Brad verbaal en fysiek agressief was tegen hun oudste zoon Maddox (15). Brad ontkent dit, maar Angelina is bezorgd om de veiligheid van de kinderen in de buurt van haar ex-man. Vorige week zijn ze tot een overeenkomst gekomen.

Angelina Jolie ontvangt geen alimentatie, maar Maddox, Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de tweeling Knox en Vivienne (8) blijven bij haar wonen. Een moeilijke beslissing van Angelina om voor de kinderen te kiezen. In een enquête van de Kek Mama-liefdesspecial geeft 17% van de ondervraagden aan allang gescheiden te zijn als er geen kinderen waren geweest.

Twee keer

Sinds de scheiding in september, heeft Brad zijn kinderen twee keer gezien. Dit gebeurde onder leiding van een psycholoog van de kinderbescherming. Nu is besloten dat deze bezoeken zo mogen blijven. Het is ook belangrijk dat de kinderen contact houden met hun vader, vindt de kinderbescherming. Wat er precies staat in de overeenkomst die ‘Brangelina’ tekende, is nog niet bekend.

Bron: E! News