Zwoele zomer? 5 plekken die ideaal zijn voor een vluggertje

12.06.2024 13:48
seks plekken vluggertje Bron: Unsplash

De zomer is aangebroken en jij hebt misschien wel zin in een spannend avontuur met je partner. Maar met jonge kinderen in huis, waar kun je naartoe voor een vluggertje? Geen zorgen, wij hebben de perfecte plekken voor jou op een rijtje gezet.

Dus smeer die zonnebrand maar goed in, want dit wordt heet!

Ideale plekken voor een vluggertje

Zet deze plekken op je to-dolist en je hebt gegarandeerd een zwoele zomer.

De badkamer

De badkamer is vaak de enige plek waar je even echt alleen kunt zijn. Sluit de deur, zet de douche aan en geniet van elkaar. Bonustip: Wil je het niet écht onder de douche doen? Zet het water wel aan om de geluiden te maskeren.

Het washok

Tussen de bergen wasgoed kun je makkelijk verdwijnen. Zet de wasmachine aan voor extra achtergrondgeluid en niemand zal vermoeden wat jullie aan het doen zijn. Oh en wist je dat een trillende wasmachine ook kan zorgen voor extra genot? Win-win.

Lees ook: Veronique: ‘Elke keer als ik wil vrijen, heeft hij een excuus’

De tuin

Sluit de kinderen binnen op met een filmpje en zoek in de tuin een afgelegen hoekje. Zet een tuinstoel of leg een kleed neer en geniet van de buitenlucht. Een schutting of heg biedt de nodige privacy.

De schuur

Geen geschikte tuin? Probeer dan de schuur! Dit is een vaak vergeten plek, maar ideaal voor een vluggertje. Zorg dat je de deur goed dichtdoet en geniet van het moment.

De WC

Niet heel groot, maar wie creatief is kan hier best wat leuke standjes verzinnen. Bovendien zit er gegarandeerd een slot op om nieuwsgierige aagjes buiten te houden.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.