Overdag zijn het brave moeders met keurige banen, 's avonds trekken ze hun speelpakjes aan. "Ik ben niet seksverslaafd, maar zit er tegenaan."

Tina (26), postbezorgster, woont samen met Dornan en heeft een zoon van 5 en een dochter van anderhalf: “Aan de muur hangen posters van Fifty shades of grey en ik draag kleine handboeioorbellen, maar verder kun je aan ons niet zien dat we van SM houden. Zeven jaar geleden stapten we voor het eerst een seksshop binnen. We begonnen met simpele handboeien en veertjes, inmiddels hebben we een arsenaal aan erotische martelwerktuigen. Ik ben een sub – een onderdanige. Overdag ben ik de spil van het gezin: ik verzorg de kinderen, doe het huishouden en help Dornan met de administratie van zijn werk.

More content below the advertising

 

Het taboe op SM is groot

’s Avonds vind ik het heerlijk als hij de macht overneemt. Zo’n vier à vijf keer per week, als de kids diep in slaap zijn of bij oma logeren, spelen we ons spel. Dornan bindt me vast of blinddoekt me, daarna geeft hij me opdrachten. Dat kan van alles zijn: op handen en voeten lopen, hem oraal bevredigen, met mezelf spelen. Doe ik iets fout, dan zet hij me voor straf onder de ijskoude douche met een mondbal zodat ik niet kan schreeuwen. Of hij verbiedt me klaar te komen en sprenkelt druipend kaarsvet over me heen. Heel opwindend vind ik dat. Ook al is half Nederland naar de Fifty shades-films geweest, het taboe op SM is groot. Ik zal nooit aan een vriendin bekennen dat ik het lekker vind geblinddoekt en vastgeketend te worden of met een zweepje geslagen. We wonen in een gelovig dorp, ze zouden steil achterover slaan.

 

Dit artikel staat in Kek Mama 06-2017

 

Bekijk nu ons Slaapkamerstress-filmpje. Wij vinden ‘m hilarisch.