overdag brave moeder 's avonds kinky mama

Overdag zijn het brave moeders met keurige banen, 's avonds trekken ze hun speelpakjes aan. "Ik ben niet seksverslaafd, maar zit er tegenaan."

Tina (26), postbezorgster, woont samen met Dornan en heeft een zoon van 5 en een dochter van anderhalf: “Aan de muur hangen posters van Fifty shades of grey en ik draag kleine handboeioorbellen, maar verder kun je aan ons niet zien dat we van SM houden. Zeven jaar geleden stapten we voor het eerst een seksshop binnen. We begonnen met simpele handboeien en veertjes, inmiddels hebben we een arsenaal aan erotische martelwerktuigen. Ik ben een sub – een onderdanige. Overdag ben ik de spil van het gezin: ik verzorg de kinderen, doe het huishouden en help Dornan met de administratie van zijn werk.

More content below the advertising

 

Het taboe op SM is groot

’s Avonds vind ik het heerlijk als hij de macht overneemt. Zo’n vier à vijf keer per week, als de kids diep in slaap zijn of bij oma logeren, spelen we ons spel. Dornan bindt me vast of blinddoekt me, daarna geeft hij me opdrachten. Dat kan van alles zijn: op handen en voeten lopen, hem oraal bevredigen, met mezelf spelen. Doe ik iets fout, dan zet hij me voor straf onder de ijskoude douche met een mondbal zodat ik niet kan schreeuwen. Of hij verbiedt me klaar te komen en sprenkelt druipend kaarsvet over me heen. Heel opwindend vind ik dat.

Ook al is half Nederland naar de Fifty shades-films geweest, het taboe op SM is groot. Ik zal nooit aan een vriendin bekennen dat ik het lekker vind geblinddoekt en vastgeketend te worden of met een zweepje geslagen. We wonen in een gelovig dorp, ze zouden steil achterover slaan.
 

Speeltjes

Amy (27), werkt in de thuiszorg, heeft sinds kort weer relatie, en is moeder van twee dochters van 4 en anderhalf: “Als ik boodschappen doe of vergader met de roeivereniging, vind ik het spannend een trilspeeltje in te hebben. Dat kunnen metalen balletjes zijn die de clitoris stimuleren. Of een toy die je via je mobieltje bedient. Mijn vriend zit bij de marine. Hij vindt het geweldig om mij vanaf de andere kant van de wereld tot een hoogtepunt te brengen. Zit ik te vergaderen, laat hij het tril-ei op volle kracht draaien.
 

Thuisparty's

Ik ben nog net niet seksverslaafd, maar het zit ertegenaan. Vijf jaar geleden verhuisde ik voor de liefde van Utrecht naar het hoge noorden. Ik besloot thuisparty’s in seksartikelen te gaan geven, zogenaamde dildo-party’s. Zo kon ik van mijn hobby mijn beroep maken. Inmiddels geef ik vier tot zes van zulke avonden per maand.

Ik ben zelf de grootste afnemer. Ik schat dat mijn privécollectie uit zo’n 25 verschillende soorten seksspeeltjes bestaat. Van huis-tuin-en keukenvibrators tot tepelklemmen en handboeien. Laatst hoorde ik iets trillen in de speelhoek, kwam mijn vierjarige dochtertje met mijn Womanizer aanzetten. Had ze gevonden in mama’s schatkist, verstopt onder het bed.

Praten over seks is nog best een taboe. De gordijnen gaan dicht als ik bij iemand thuiskom. Als consulente speel ik vooraf een stout, stouter, stoutst-spel. Dan stel ik vragen en peil de interesse van de groep. Als er weinig ja-vingers zijn, weet ik dat ik die avond hooguit wat smaakjescondooms zal verkopen en weinig anale speeltjes.”
 

Lees ook
Zo houden deze moeders de seks spannend >

 

Alles een keer proberen

Linda (35), pedicure, latrelatie met Lionel, moeder van een dochter (12): “Het is er vies, iedereen doet het met iedereen en het zijn ordinaire tokkies. Dacht ik. Maar toen werden Lionel en ik door de vader van een vriendinnetje van mijn dochter uitgenodigd om mee te gaan naar een club. Hij wist dat we graag naar sauna’s gingen en makkelijk kletsten over seks. Hij zei dat alles kon, niets moest en dat we gewoon een keertje moesten komen kijken.

Uiteindelijk durfden Lionel en ik het aan onder het motto: alles een keer proberen in het leven. We reden naar de Fun4Two, een bekende parenclub. Inderdaad, er zijn darkrooms, sauna’s waar jan en alleman aan elkaar zit en gynaecologische stoelen waarin vrouwen zich laten penetreren. Maar je kunt ook dansen in de disco, relaxen in het bubbelbad en genieten van de buffetten.

Er komen veel mooie mensen. Jonge meiden, hippe stellen met afgetrainde lichamen, toeristen uit Engeland, Frankrijk en Duitsland. Je borrelt samen en praat over de kinderen en werk. Tot elf uur draag je je gewone kleding, zodra een zoemer afgaat, hult iedereen zich in lingerie en zie je veel mensen verdwijnen richting sekskamers.
 

Parenclub

Lionel en ik zijn er nu een stuk of vijftien keer geweest, maar ik heb er nog nooit seks gehad met iemand anders dan mijn eigen man. We fantaseren weleens over een trio met een andere vrouw en raken best opgewonden van andere vrijende mensen, maar doen niet mee. Wel zoeken we altijd de tantrakamer op, waar je elkaar kunt masseren en heel zen seks kunt hebben. Het is een beetje alsof we meespelen in een pornofilm. Ik voel me in de club op en top vrouw. Het is eigenlijk gewoon een leuke avond uit, maar dan spannender.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >