In samenwerking met Kek Mama

‘Me-time is voor mij mezelf verwennen met een erotisch boek en een vibrator’

11.08.2021 10:41
easytoys me-time erotisch boek seksspeeltje

Ragna (35), gescheiden moeder van 3 kinderen van 12, 10 en 7. Sinds een half jaar een latrelatie met Eric (33)

“In mijn huwelijk was masturberen iets wat ik in het geniep moest doen. Mijn ex was ziekelijk jaloers als hij hoorde dat ik mezelf even terugtrok met een vibrator. Hij zag het als concurrentie. Oneerlijke concurrentie: hij kon immers nooit zo goed trillen als mijn Womanizer of Rabbit Vibrator. Zelf heb ik het nooit als vervanging van seks gezien, maar juist als een extraatje. Een manier om te ontspannen van de dag en een momentje voor mezelf, maar ook om alvast in de stemming te komen voor een vrijpartij, samen met mijn partner.

Vijftien jaar ben ik getrouwd geweest. Twee jaar geleden was de koek op. Ilyas en ik waren er allebei over uit: het kon niet langer zo doorgaan. We vochten elkaar niet de tent uit, maar maakten wel vaak ruzie. In bed sliepen we alleen nog. De laatste maanden maakten mijn vibrators overuren, want samen hadden we geen seks meer. Je hoort vaak dat stellen bij elkaar blijven voor de kinderen; Ilyas en ik besloten omwille van onze drie kinderen uit elkaar te gaan. We gunden hen een stabiele thuissituatie zonder spanningen en strijd. Nu konden we nog als vrienden uit elkaar gaan.
 

Me-time voor mama

De timing kon echter niet slechter. Net toen de scheiding was geregeld en ik mijn leven als single mom goed op de rit had, kwam corona en de lockdowns. Ik had me onlangs ingeschreven op een relatie-app en veel zin in het dateleven. Ik verheugde me op lekkere mannenlijven en stomende seks, dingen waar ik vaak over fantaseerde als ik masturbeerde. Ik had nooit een ‘wilde’ periode gekend, mijn ex had me ontmaagd en hij was ook mijn enige sekservaring geweest. Ik zag het helemaal zitten om in mijn kinderloze weekenden los te gaan. Drankjes doen met vriendinnen, uit eten met een leuke man en af en toe een spannende onenightstand.
 

Lees ook
‘Ik heb heel wat kerels versleten, maar deze passie met mijn nieuwe vriend kende ik niet’ >

 

Vanwege corona heb ik mezelf afgemeld voor de datingapp. Ik wilde geen risico lopen op besmettingen, door seks te hebben met een vreemde. En wandelen kon ik ook met een vriendin. Om mijn huidhonger en mijn seksbehoefte te vervullen, greep ik terug op mijn speeltjes. Ik bestelde een van de allernieuwste sensaties, een zogenaamde luchtdrukvibrator: de Satisfyer Pro. Ik verdiepte me in de betere technieken van het masturberen, want goed masturberen kun je prima leren.

Zo maakte ik er een echt momentje voor mezelf van. Kinderen op bed: me-time voor mama! Tegen hen zei ik dat ik lekker ging lezen in bed, maar in plaats van een thriller, nam ik een erotisch boek over seks-experimenten of een podcast mee. Enerverende verhalen, die voor de nodige opwinding zorgden. Zo sloot ik regelmatig ontspannen de dag af. Een orgasme zorgde bovendien voor goede nachtrust. Meestal viel ik erna als een blok in slaap.
 

Een slaapmutsje

Een half jaar geleden leerde ik Eric kennen. De aanwinst van Labradoodle pup Sky bracht me al snel in contact met andere hondeneigenaren en zo kwam ik in gesprek met Eric, alleenstaande vader van twee kinderen en één Golden Retriever. Het klikte, we vonden elkaar aantrekkelijk en besloten op onze vrije dagen samen in een ‘bubbel’ te gaan zitten. De seks was fantastisch. Door het masturberen weet ik beter dan ooit wat ik wel en niet lekker vind. Ik kon Eric prima leiden in bed en hij vond het super geil als ik er een speeltje bij pakte. We hebben uiteindelijk de We-Vibe aangeschaft, die we samen kunnen gebruiken. Een echte aanwinst die onze vrijpartijen net iets specialer maakt.

Ik hoef ook nooit meer stiekem aan solo seks te doen. Sterker nog: als ik Eric ’s avonds app dat ik ‘nog even een slaapmutsje neem’, dan zorgt dat bij hem ook weer voor een seksuele prikkel. En het is meteen een soort langgerekt voorspel, voor als we elkaar weer in levende lijve kunnen zien en aanraken.”
 

Behoefte aan een momentje voor jezelf? Deze producten zijn perfect voor een avondje solo.

Rabbit   Satisfyer Pro We-Vibe Chorus

  

Met de twee afzonderlijke motoren wordt je op verschillende gebieden lekker verwend door de 8 vibratiestanden en patronen. Dat wordt een feestje.

Hartstikke populair, deze luchtdruk vibrator. Met z’n 11 luchtdrukstanden zit er vast wel wat tussen en hij is daarnaast ook nog eens lekker stil.

Fijne koppelvibrator die ook op lange afstand te bedienen is, handig mocht je lief er even niet bij zijn. Komt met meer dan 10 vibratie standen en is waterdicht.

Hebben!

Deze wil ik.

Bestel ‘m nu.

Vingerhoedje Wijs maar aan After Care

  

Een handige, kleine hulp voor tijdens jouw slaapmutsje. Met deze finger sleeves geef je jezelf nét een beetje extra stimulatie tijdens het masturberen.

Je hoeft maar te wijzen en deze pinpoint vibrator doet het werk. De 12 verschillende standen stel je makkelijk in via het handvat en daarnaast gebruik je ‘m ook gewoon in bad.

Zeker niet vergeten te bestellen: met deze toy cleaner maak je jouw seksspeeltjes gemakkelijk schoon. Zo gaan ze lekker lang mee. Scheelt weer.

Haal ze in huis.

Deze wordt het.

Handig.

Extra fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 50 euro (geldig tot 31/12/21). Gebruik de code: KEKEASYTOYS10