Mama Liefdeshoroscoop: Schorpioen

26.10.2016 10:09

23 OKTOBER – 21 NOVEMBER

Jij bent een mysterieus, stil kolkend water en je straalt een enorme kracht uit. Oké, je bent geen allemansvriend en je laat zelden het achterste van je tong zien, maar als jij eenmaal voor iemand hebt gekozen, ben jij supertrouw en loyaal. 

Opvallend zijn je doorzettingsvermogen en taaie kracht: als alle anderen de moed al hebben opgegeven, sta jij nog rechtop. Keer op keer. Je stelt hoge eisen aan de liefde: een relatie moet je tot in je ziel raken. In de liefde gaat niets jou te ver. Je hebt een uithoudingsvermogen om u tegen te zeggen. Ook op het gebied van sex. Dit is voor jou net zo belangrijk als slapen en eten. Je hebt er geen probleem mee het initiatief te nemen in bed, maar je kunt slecht tegen afwijzing. De grootste relatievalkuil is die jaloezie die ontstaat door een gebrekkige communicatie, waardoor jouw gedachten met je aan de haal gaan. Daarentegen mogen je grootste talenten er ook zijn: je gevoelens zijn sterk en diep, je bent crisisbestendig en je geeft nooit op. 

LEUK 
Je bent trouw, sterk, beheerst, scherpzinnig, wilskrachtig.

O JEE 
Je bent ook jaloers, hatelijk, niet vergevingsgezind, wantrouwig. 

TIP VOOR JE MAN OF VROUW
Zonder uitdagingen en afwisseling verpietert je geliefde razendsnel. Voor oppervlakkige relaties slaat ze op de vlucht. Wees voorbereid op een emotionele relatie. Breek haar vertrouwen nooit.

Meer liefdeshoroscopen lees je in het Kek Mama Liefdesboek.