Spetters van kinderen: dít zijn de leukste regenlaarzen voor de kleintjes

03.02.2021 14:20
12x goedkope (en soms zelfs gratis) uitjes met kinderen

Kinderen en plassen water: er vol enthousiasme in gaan stampen zodra ze er één zien, is haast niet te voorkomen. Prima natuurlijk, maar wel fijn als ze er dan een beetje op gekleed zijn, met stel fijne regenlaarzen bijvoorbeeld. Kek Mama ging op zoek naar de mooiste modellen.

Van rode Dikkertje Dap-exemplaren tot stijlvolle polkadots, we hebben voor ieder wat wils.

 

1. Oudroze van HEMA

HEMA heeft diverse laarzen met knalkleuren in het assortiment, maar wie houdt van een meer sophisticated look, kan er ook prima slagen. Deze oudroze kaplaarzen met een stevige profielzool hebben een stijlvolle matte finish. De lus aan de bovenzijde van de schacht maakt het aan- en uittrekken een stukje makkelijker.
– Maten: 26 tot 35
– Mat rubber
– Lus voor makkelijk aan- en uittrekken

Yes, deze leukerds worden het

 

2. Lila van Bergstein

Het is één van de hipste kleuren van dit moment: lila. Dankzij laarzenmerk Bergstein – bij wie je ook terecht kunt voor alle andere kleuren van de regenboog – gaat jouw kind op regenachtige dagen voortaan helemaal trendy de deur uit. Ze zijn gemaakt van soepel natuurrubber, waardoor de bekende laarzen heerlijk comfortabel zitten – de voornaamste reden dat Bergstein één van de populairste merken op regenlaarzengebied is.
– Maten: 22 tot 35
– Perfecte pasvorm
– Uitneembare binnenzool

Lila for the win: deze laarsjes gaan het worden

 

3. Zwart-wit met stippen van Shoesme

Deze stoere zwarte regenlaarsjes met witte polkadots van Shoesme zijn tof voor zowel jongens als meisjes. De laarzen worden geleverd met een speciale losse fleecesok, waardoor de regenlaars ook bij uitstek geschikt is voor de extra koude dagen. De laars heeft een goed voetbed en grof profiel voor hoog comfort.
– Maten: 23 tot 30
– Valt ruim, neem een maatje kleiner
– Fleecesok voor koudere dagen

Met stip op één, deze stoere laarsjes

 

Lees ook
Dit zijn de leukste regenpakken voor kinderen

 

4. Nog meer stippen van Liewood

Liewood is één van de stijlvolste kindermerken van dit moment, waar je terecht kunt voor… nou ja, eigenlijk alles wat je voor je kind zou willen shoppen. Ook rubberlaarzen hebben ze in diverse soorten en maten, waaronder deze ‘Tuscany rose’ regenlaarzen met stippen. De regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig 100% natuurlijk rubber. Ze zijn getest op slipweerstand op natte en droge oppervlakken, en op buiging van de zool om te garanderen dat deze niet splijten.
– Maten: 22 tot 35
– Gemaakt van hoogwaardig natuurrubber
– Getest op slipweerstand en buigzaamheid

Wat een dotjes, dit worden ze
 

5. XQ laarzen met camouflageprint

Deze regenlaars van XQ heeft een bovenwerk van rubber en een voering van textiel. De glimmende camouflageprint is een echte eyecatcher en stoer voor zowel jongens als meisjes. Voorzien van een stevige profielzool en een uitneembare binnenzool.
– Maten: 23 tot 36
– Stevige profielzool
– Goed betaalbaar

Deze gave laarzen maken elke outfit stoer

 

6. Knalrood van Hunter

Hunter laarzen: echte klassiekers onder de kaplaarzen en misschien wel de meest fashionable rubberlaars op de markt. Niet omdat ze nou zo bijzonder zijn, maar mooi van eenvoud en door vele sterren als perfect festivalschoeisel gebombardeerd. Juist, je shopt ze ook in volwassen maten, dus kun je twinnen met je kroost. Deze glossy knalrode variant is toch té leuk?
– Maten: 21 tot 33
– Met de hand gemaakt
– Speciaal antislipprofiel

Vandaag is rood, deze Hunters wil ik scoren voor mijn kind (en mezelf)

 

De look afmaken met een waterafstotend jasje? Dít zijn de leukste regenjassen voor kids.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >