6x de snelste kleutertraktaties

02.09.2019 12:38
snelste kleutertraktaties Beeld: Shutterstock

Met een kind in groep 1 of 2, wordt trakteren opeens een big deal. Geen zorgen: daar hoef je echt geen hele nacht voor te knutselen. Wij hebben de zes leukste én makkelijkste kleutertraktaties gewoon alvast voor je van Instagram geplukt.

1. Pas op: hij bijt!

Niets zo spannend als enge beesten, dus hoe leuk is het wanneer je kind erop trakteert? Deze fruitslangen – volgens de maakster overigens eikenprocessierupsen gedoopt – zijn supersnel te maken en nog gezond ook, de minimarshmellow-ogen tellen we gewoon niet mee.

 

2. Iedereen lust pizza

Verantwoord en nog lekker ook, deze ‘pizza’ van watermeloen. Hoe dan ook een goeie truc om fruit bij je kind naar binnen te krijgen, mocht hij een notoire hater zijn.

 

3. Dino’s met een doosje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door eerst alle drukte en hectiek rond de ziekte van mijn vader en daarna door Olivier zijn krentenbaard… ( *zucht* Die krentenbaard heeft ons gezin bijna 8 weken!! in de ban gehad. Eerst begon het bij Stijn en toen dat eindelijk bijna over was begon het bij Olivier.) Heeft Olivier gisteren eindelijk kunnen trakteren voor zijn verjaardag op het Kinderdagverblijf. En hij heeft genoten!! Of de kleinste kids ook erg enthousiast waren over zijn traktatie vraag ik me af, maar ach Olivier vond ze geweldig en daar ging het om! Dino’s met feestmuts en rozijnen cadeaus. . . . . #dinosaur #dinos #dinosaurus #traktatie #kindertraktatie #kidsfavors #partyfavors #kidspartyfavors #birthdayfavors #partyfavorsforkids #birthdaypartyfavors #birthday #3years #kinderdagverblijf #kdv #dinowithpartyhat #dinoswithpartyhats #dinosaurparty #dinosaursofinstagram #rozijnen #raisins #partyhat #partyhats #feesthoedjes #actionnederland #action #creabea

Een bericht gedeeld door Chantal |Mrs & mom of 3 boys | (@chanties) op

Oké, deze hebben we al een veel variaties gezien, maar die hoedjes! De zak met dino’s (of boerderijdieren) koop je bij de prijsgigant, het doosje rozijnen of appelstukjes bind je er gewoon met een touwtje op vast.

 

4. Biertje?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biertje? 30x ? #kindertraktatie #jarigejob #7jaar #kindergeburtstagsideen

Een bericht gedeeld door Monique (@mootje_mats) op

Ook een klassieker, maar het geprinte bierlabel op deze traktatie maakt hem wel helemaal af. Sorry juf, niet helemaal verantwoord, maar jij lust vast zelf ook wel een biertje.

 

5. Popcornmonster

Boe! Lekker, en een fluitje van een cent om in elkaar te draaien. Ook leuk: plak het hoofd van Shaun het Schaap erop, en je hebt een popcornschaap.

 

6. Fruitspook

Ooit een mandarijn met servet zo goed weten te verkopen aan je kind? En wat staan ze leuk, met z’n allen in een mand.

 

 

Meer handige tips? Volg ons op Facebook en Instagram.