Zwangere vrouw eist dat vriendin naam van hond verandert (om een bijzondere reden)

27.08.2019 11:00
Hond naam verandert

Natuurlijk, als we een naam voor ons ongeboren kind in ons hoofd hebben, dan willen we graag origineel zijn. Maar sommigen gaan wel héél ver als het op het kiezen van een babynaam aan komt.

‘Waarom?'

Jennay heeft een hond, Tillie. Nu vraagt ze op Facebook om hulp, want wat haar is overkomen begrijpt ze amper. Een vriendin heeft aan haar gevraagd of ze ‘alsjeblieft de naam van haar hond wil veranderen’. Waarom? Haar vriendin is zwanger en wil haar dochtertje zo noemen. ‘We willen haar graag Tillie noemen maar toen bedacht ik me dat jij een hond hebt die zo heet. Zou je daarom je hond een andere naam willen geven?’. Jennay kan deze aparte vraag amper geloven. Ze antwoordde daarom ‘nee’.

 

‘Wat een onzin'

Maar daar blijft het niet bij, want de zwangere vriendin blijft pushen. Jennay deelt haar sores op Facebook en plaatst een foto van haar hond met de tekst: ‘Tillie wil graag weten waarom het erg is als een kind dezelfde naam krijgt?’. Het advies dat ze van haar online volgers krijgt? ‘Ik zou deze vrouw verder maar laten voor wat het is en verder gaan met je leven. Wat een onzin’.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen.