Winnen: dé perfecte buggy voor deze zomer

06.05.2024 05:49
jackey2 winactie Bron: Easywalker

Heb je ooit gedroomd van een buggy die niet alleen praktisch is maar ook nog eens een fashion statement maakt? Nou, droom niet verder, want wij geven 2x de Jackey2 van Easywalker weg!

Stel je voor: je zoeft door de stad met een Jackey2 in je favoriete kleur – Midnight Black, Pebble Grey of Agave – en ziet vanuit je ooghoek andere moeders jaloers kijken. Logisch, want deze superieure, lichtgewicht buggy is een must-have voor elke trendy moeder. Met de Jackey2 verover je de straten met stijl en gemak.

Jackey2 winnen

En het beste van alles? Je neemt hem overal mee naartoe, zonder te sjouwen, want deze buggy weegt slechts 8 kilo! Dus van de camping naar het strand en van het festival naar het hotel, jij hoeft je nooit zorgen te maken over het sjouwen van een loodzware buggy.

Maar de Jackey2 is niet alleen een lust voor het oog, het is ook een goede keuze voor Moeder Natuur. Hij is namelijk gemaakt van – ja, je leest het goed – gerecyclede PET-flessen. En nog meer hoogwaardige duurzame materialen waarmee deze buggy niet alleen een lange levensduur, maar ook een heerlijk zachte ervaring is voor je kleintje.

Perfect voor vakantie

Of je nu naar het strand gaat, een stedentrip plant of gewoon een dagje uit in eigen land, de Jackey2 staat altijd voor je klaar. Hij klapt moeiteloos in tot een compact formaat en past makkelijk in de kofferbak van je auto. Daarnaast is de buggy ook heel veelzijdig. Met een stevige boodschappenmand onderin en de mogelijkheid om te worden geüpgraded met een scala aan accessoires, is deze buggy de ultieme metgezel voor al jouw avonturen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van de Jackey2 van Easywalker. Want laten we eerlijk zijn, elke moeder verdient een vleugje extra glamour in haar leven!

Hoe doe je mee?

Deze winactie is gesloten.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.