In samenwerking met Kek Mama

Winnen: een maand lang onbeperkt luisteren naar je lievelingsboeken

09.06.2020 10:00
mars branded quest junior

Is je kind gek op raketten, het zonnestelsel en alles wat met de ruimte te maken heeft, lees dan vooral even verder. Storytel lanceert de luisterserie Missie naar Mars in samenwerking met Quest Junior en het gaat over ruimtereizen en de toekomst. Perfect voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Jij verlangt misschien naar lange avonden op het terras aan de Cotê d’Azur of shopsessies in Rome en New York. Ooit is dit vast weer mogelijk. Kinderen hebben heel andere dromen. Zij laten hun fantasie de vrije loop over zweven door de ruimte en wonen op Mars. Magisch, interessant en dichterbij dan je denkt.

Groeten van Mars

Als jouw kind volwassen is, wonen er misschien mensen op Mars. Hoe komen ze daar? Hoe gaan ze daar leven en wat eten ze? Wetenschappers bereiden dit al jaren voor. Jouw kind kan een sprong in de toekomst maken en meegaan op een speciale missie naar Mars.

Mee op ruimtereis

Missie naar Mars is de nieuwste Storytel Original. Samen ontwikkeld en geschreven met Quest Junior en bestaat uit 6 losstaande afleveringen van 10 tot 15 minuten. Perfect voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar die nieuwsgierig zijn naar de toekomst van ruimtereizen. Luisteren en voorgelezen worden blijft niet alleen fijn voor een kind, het heeft ook nog eens een gunstige invloed op de ontwikkeling. Van Missie naar Mars steken kinderen bovendien veel op. Een luisterboek kun je opzetten tijdens het knutselen, als ontspanning voor het slapen gaan of tijdens een lange autorit. Superhandig!

Luisterboeken

Missie naar Mars is een nieuwe educatieve non-fictie luisterserie van Storytel, dat is een abonnementsdienst voor luisterboeken. Voor een vast bedrag per maand luister je naar je favoriete boeken en naar Storytel Original. Dat zijn de luisterboeken die door het platform zelf zijn geproduceerd.

Winnen

Elke maand onbeperkt naar je lievelingsboeken luisteren? Dat wil jij toch ook. Storytel geeft 5 maandabonnementen weg. Vul hier je gegevens in om kans te maken op één van de vijf maandabonnementen:

 

(function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,’_qual_async’,’script’,’//meedoen.kekmama.nl/kit/qualp.2.min.js’);
_qual_async.push([‘createIframe’, ‘qualifio_insert_place_792118’, ‘meedoen.kekmama.nl’, ’20’, ‘8F965C62-1A8F-43AA-8290-A06B64A1533E’, ‘100%’, ‘1200’, ”, ”, ”, ‘max-width:1000px;margin:0 auto;’]);

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >