In samenwerking met Kek Mama

Waarom een familietrip naar Disneyland Paris altijd een goed idee is

10.02.2020 13:26

Van knuffelen met Minnie Mouse tot aan een ritje in de Hyperspace Mountain: in Disneyland® Paris beleef je de leukste avonturen en maak je fijne herinneringen met je gezin. En als je nu boekt, krijg je ook nog eens fijne korting.

Niet één, maar twee parken

Disneyland Paris bestaat uit twee parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Boek je een Disneyland Paris-vakantie bij D-reizen en VakantieXperts, dan krijg je tickets voor toegang tot beide parken. Disneyland Park bestaat uit vijf magische landen vol attracties, shows en parades, waarbij de favoriete Disney Sprookjes van jouw kinderen de hoofdrol spelen. Met natuurlijk de knaller: het vuurwerk en de lichtshows boven het kasteel van Doornroosje. In het Walt Disney Studios® Park ontdek je de geheimen achter betoverende scènes van Disney films en televisie, bijvoorbeeld in de attractie Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror: hartstikke spannend.

Elk seizoen iets nieuws

Of je nu in het voorjaar, de zomer, het najaar of de winter komt: Disneyland Paris is altijd een goed idee. Er zijn elk seizoen speciale evenementen, zoals Marvel Superhelden Seizoen van 28 maart tot en met 7 juni. Er zijn dan spectaculaire shows en attracties en je kunt o.a. Captain Marvel en Captain America zelf, ontmoeten.

Wil je liever dansen met Timon en Pumbaa, en meeswingen tijdens de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, dan moet je tussen 20 juni en 13 september in Disneyland Paris zijn: dan is het The Lion King & Jungle Festival. Halloween-fans opgelet: in oktober is het gezellig griezelen bij Disney’s Halloween Festival.

Slaap in een Disney® Hotel met je favoriete Disney Figuren

Slaap je heerlijk in een Disney® Hotel of Disney Nature Resort? Dan heb je direct extra voordeel. Zo kun je heerlijk slenteren, Mickey en zijn vrienden ontmoeten én toegang krijgen tot een aantal attracties vóórdat de parken opengaan. De Disney Hotels zijn op loopafstand van de Disney® Parken of je reist gratis met de pendelbus. De auto parkeer je er ook gratis. Extra leuk: de Disney Figuren komen lekker vaak knuffelen in je Disney Hotel* – leuke fotomomenten gegarandeerd.

Vroegboekvoordeel

Wil je naar Disneyland Paris, check dan vooral even de mogelijkheden bij D-reizen en VakantieXperts tijdens de Disney Weken. Als je boekt, ontvang je tot 25% korting én € 200 zakgeld tijdens je verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort.

Cadeautje: een gratis trolley

Boek je tijdens de D-reizen en VakantieXperts Disney Weken telefonisch of in de winkel een tripje naar Disneyland Paris, dan krijg je gratis een handbagage trolley van American Tourister cadeau. Mét Mickey erop, om helemaal in de stemming te komen.

Meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief >