In samenwerking met Kek Mama

‘Verkleedpartijen geven ons seksleven extra spice’

20.12.2021 11:00

Charlotte (33), latrelatie met Rutger (44), moeder van Joy (5) en Fay (1):

“Als mijn vriend Rutger op vrijdagavond laat bij mij aanbelt, is het iedere keer weer een verrassing wie er opendoet. De ene keer is dat de schaars geklede Zuster Charlotte, de Oostenrijkse in dirndl gehesen Frau Lotte, het verlegen schoolmeisje Lot of juist de strenge SM-meesteres Charlie. En nu, middenin de decembermaand kan het ook zo maar de sexy echtgenote van de kerstman zijn. Welke rol ik speel, hangt af van mijn bui. In ieder geval kan ik mezelf al de hele week verheugen op het moment waarop ik mezelf transformeer in een ander type vrouw en daarmee mijn vriend weet te verrassen

Kinderen, een vaste relatie, samen op vakantie gaan; Rutger wilde het allemaal met mij. Het enige wat hij níet zag zitten was samenwonen. Rutger is altijd een verstokte vrijgezel geweest. We leerden elkaar tien jaar geleden kennen op het werk. Ik was toen nog getrouwd. Toen dat huwelijk misliep, zocht ik steun bij Rutger. Hij, al wat ouder en wijzer, bood een luisterend oor. Onverwachts werden we smoorverliefd. Dat was vooral niet zijn bedoeling. Hij zag zichzelf altijd alleen oud worden. Maar nu deze liefde zich aandiende, wilde hij niets liever dan die grijpen, maar wel onder bepaalde voorwaarden, zoals géén huishouden delen.  
Rutger wist dat ik een grote kinderwens had en dat een relatie met mij ook kinderen betekende. Prima, maar hij wilde daar niet 24/7 deel van uit te maken. Op zich hoef je ook niet per se samen te wonen om ouders te zijn of een leuk leven te hebben. Daar kun je best een andere modus voor bedenken vinden en die hebben we gevonden. Ik ben van maandag tot vrijdag de ‘alleenstaande’ moeder van Joy en Fay. Rutger is een weekendvader. Hij ziet de meiden zaterdagochtend als ze wakker worden en heeft dan twee dagen de volle aandacht voor hen. Maar op zondagavond trekt hij zich tegen een uur of tien weer terug in zijn eigen flat. De meiden weten niet beter.

Het is heus niet altijd even makkelijk, maar ik zie een hoop voordelen aan latten. Passie is daar één hele belangrijke van. Als je elkaar weinig ziet, blijft seks spannend. Vooral als je er allebei bewust een feestje van wil maken, door af en toe flink uit te pakken met sexy outfits. Iets wat ik twee jaar geleden bij toeval ontdekte, toen ik een Bunny setje had besteld op EasyToys en Rutger in een roze body met jarretels en konijnenoren opwachtte. Sindsdien is verkleden een terugkerend succes.
Mijn beste vriendin aan wie ik dit laatst opbiechtte, vond het allemaal maar ‘gedoe’. Zij is al lang blij dat ze ’s avonds nog puf heeft om een joggingbroek aan te trekken. Maar voor mij is het omkleden een manier om in de juiste stemming te komen. De hele week sta ik aan als mama en heb ik puur een zorgrol. Als Rutger komt, wil ik alles van me afgooien en weer jong en zorgeloos zijn. Mijn kostuums helpen letterlijk en figuurlijk bij de transformatie van moeder naar minnares. 

Inmiddels bezit ik al een hele verzameling stoeipakjes – zoals we ze noemen – en heb ik een wekelijks ritueel bedacht. Op vrijdagavond liggen de meiden al om zeven uur op bed. Voor mij het startsein om mezelf te douchen, scheren en in te smeren met een parfumerende bodylotion. Meestal ben ik daar na een uur klaar mee. De hele week heb ik al nagedacht over welke outfit ik deze week aantrek. Ligt ook aan hoe ik me voel. Ben ik in een echt stoute bui, dan mag het allemaal net even bloter en uitdagender. Heb ik een zware week gehad, dan merkt Rutger daar in bed de gevolgen van en hul ik me in zwarte latex jurken of verkleed me als vinnige politieagente. Ook mijn haar en make up pas ik erop aan. Het onschuldige schoolmeisje krijgt staartjes en mijn strenge alter ego een strakke knot. 

Het is echt niet zo dat we alleen nog maar seks kunnen hebben als ik iemand anders ben dan mezelf. Op zaterdagvond hebben we meestal gewone huis-, tuin- en keukenseks. Heb ik echt geen zin, dan houd ik het bij een mooi lingeriesetje of gewoon dat saaie joggingpak. Maar dat komt eigenlijk amper voor. Het verkleden is zo’n leuke toevoeging geworden aan ons seksleven. Het leuke van de rollenspelen is dat we automatisch ook meer variëren met standjes en plekken in huis. Al met al is ons hele seksleven er alleen maar spannender, actiever en beter van geworden.” 

Wil je meer lezen over de december Party PLAY maand & de speelse aanbiedingen van EasyToys? Kijk hier en hul jezelf net als Charlotte in allerlei spannende en feestelijke outfits.

Maar ben je opzoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Het boek Kamasutra Bucketlist geeft je inspiratie voor spannende seks standjes en houd je het sowieso spannend in de slaapkamer.