Vacature: vormgeving stagiair(e) Kek Mama en Ouders van Nu

12.01.2021 12:39

Wil je werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Doe je een opleiding als vormgever, houd je van magazines en weet je alles van Instagram, Facebook en Pinterest? Dan zoeken wij jou! Kek Mama en Ouders van Nu zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e) voor ons vormgevingsteam.

Kek Mama is de #1 glossy voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Het crossmediale merk bestaat uit o.a. een magazine, een snelgroeiend online platform, het online videokanaal Kek Mama TV en de Kek Mama Podcast. Humor en zelfrelativering, daar draait het bij ons om. Bij Ouders van Nu kunnen (aanstaande) ouders terecht voor informatie over zwangerschap en kinderen. Oudersvannu.nl is het grootste online parenting platform van Nederland. We hebben daarbij o.a. een magazine, de Zwanger- en Babybox, de Ouders van Nu Voordeelpas en de Zwanger- en Baby app. But no worries: we hebben het echt niet de hele dag over luiers en luizen.

Wat ga je doen? 

Als vormgever werk je op/voor verschillende platformen. Zo ga jij pagina’s voor de bladen opmaken, posts voor zowel Instagram en Pinterest vormgeven, leuke beelden zoeken, banners voor de website maken etc.

Wij bieden:

Een stageplek in een gezellige en virtueel dynamische omgeving, waar je veel kunt leren. De werkweek bestaat uit 36 uur (liefst) vanaf februari 2021 en je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Jouw profiel: 

Je doet een opleiding als vormgever en zit in je laatste jaar. Je bent enthousiast, zelfstandig en communicatief. De programma’s Indesign en Photoshop beheers je volledig. De redactie is gevestigd in Amsterdam, maar op dit moment werken we voornamelijk vanuit huis

Geïnteresseerd?

Stuur dan zo snel mogelijk je schriftelijke sollicitatie voorzien van een Curriculum Vitae naar Saga Soborg (saga.soborg@dpgmediamagazines.nl).