In samenwerking met Kek Mama

Tijd voor jezelf: 3x verrassende tips voor jou

11.11.2020 13:11

Nu is mama even aan de beurt. Als je de Nintendo Switch weet te bemachtigen is dit wat voor jou. Of je nou op zoek bent naar ontspanning, inspanning of entertainment: deze spellen voor Nintendo Switch zijn erg fijn om zélf in te duiken. Ideaal voor op je eigen verlanglijstje.

1. Animal Crossing: New Horizons

Klinkt als een droom: stap uit het vliegtuig en zet voet op jouw onbewoonde eiland, waar je nieuwe vrienden en ontdekkingen te wachten staan. Ontdek jouw eiland, verzamel grondstoffen en maak er de mooiste spullen van voor jouw huis en eiland. Je kunt van alles maken, zoals meubels en ontwerpen voor kleding. Ook kun je jouw tuin en eiland inrichten met bloemen, planten en tuinmeubels. Je bepaalt zelf wat je doet en wanneer. Op het eiland veranderen de seizoenen, net als in het echt, en er gebeurt elke dag iets nieuws. Niets moet, alles mag!

 

2. Ring Fit Adventure

Wil je lekker bewegen en fit worden zonder het huis uit te moeten? Pak je Ring-Con erbij, doe je beenband om en ga lekker fitnessen. De nieuwe Ring-Con en beenband meten al je bewegingen en vertalen die naar acties in de game. Speel een groot avontuur of korte minigames, ongeacht je niveau, doelstellingen en tijdsschema. Je kunt ook eigen work-outs samenstellen en een specifieke spiergroep trainen. Er zijn meer dan zestig oefeningen. De ingebouwde infrarood-bewegingscamera maakt een schatting van je hartslag en andere statistieken. In de avontuurstand jog je op de plaats om door grasvlakten te rennen en vul je jouw energiemeter aan met fijne yogaposes.

 

 

3. Just Dance 2021

Op zoek naar wat plezier? Met veertig gloednieuwe nummers en universums brengt Just Dance je het hele jaar in beweging. Nieuwe functies: oefen in de Sweat-stand, deel je prestaties met vrienden of dans samen met je gezin in de coöpstand. Voetjes van de vloer deze feestdagen.

 

Relax, fit en fun voor jou

Meer weten? Ga gauw naar nintendo.nl