In samenwerking met Kek Mama

Snel en makkelijk schoonmaken? Zó doe je dat

29.04.2021 11:13
Philips snel en makkelijk schoonmaken stofzuiger

Tijd voor een grote schoonmaak of de dagelijkse opfrisbeurt? Met deze bijzondere steelstofzuiger breng je jouw huis snel op orde. Heb jij meer tijd voor leuke dingen. 

Twee vliegen in één klap

Stel je voor, je bent aan het stofzuigen terwijl er tegelijkertijd gedweild wordt. Het kan met de Philips Series 8000 Aqua steelstofzuiger in maar één beweging. Geschikt om je vloeren, zoals parket, laminaat en tegels, in één keer schoon te maken. Je kunt met slechts één waterreservoir tot wel zestig vierkante meter schoonmaken. Hoe fijn.

Vluggertje

Voor hardnekkige moddervoeten of andere vlekken gebruik je het AquaBoost-pedaal, dat extra water toevoegt om vlekken snel te verwijderen. Het mondstuk klik je eenvoudig los om ook je tapijt te kunnen stofzuigen. 

Handen vrij

Snoerloos dans je makkelijk door alle ruimtes en in de houder laad je hem automatisch weer op. Opvangzakken zijn niet nodig en omdat de stofzuiger niet zwaar is, kom je ook gemakkelijker bij de hoger gelegen hoeken en gaten. En de donkere hoekjes? De ingebouwde lampen schijnen wel even bij. 

Getest: “Omdat het apparaat er zo blits uitziet loopt Tim plots élke dag te stofzuigen.”

Silvany(29) woont samen met Tim(32) en is moeder van Mia (2). Zij testte de stofzuiger in haar huis in Utrecht.

“Ik vind schoonmaken prima, maar ben niet echt een poetsprinses. Met een knoeiende peuter is het natuurlijk wel vaker nodig. Het viel me met deze stofzuiger op dat ik zo snel klaar was. Mooi, heb ik meer tijd met Mia. De voorjaarsschoonmaak deden we hiermee in no-time.  Hoge spinnenwebben kreeg ik eenvoudig weg, daarna op de grond de losse vacht van ons konijn opgezogen én de tomatensaus vlekken van Mia gedweild. Alles ging heel makkelijk. Stof onder de bank zie je door de verlichting op het andere zuigmondstuk. Vind ik nog eens wat terug. De steelstofzuiger ziet er stoer en technisch uit. Tim loopt er nu élke dag mee rond. En omdat je de stofzuiger heel handig verkleint tot kruimeldief gaat Mia er gezellig ook mee aan de wandel.”

 

Meer weten? Ga naar philips.nl

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >