In samenwerking met Kek Mama

Met deze tablet vermaak jij je opperbest deze vakantie

22.06.2018 09:54
Tablet vakantie Galaxy Tab S2 Beeld: Tatiana Nino

Wat een ultieme relaxvakantie: de kinderen zijn niet uit het zwembad weg te slaan, en jij kijkt vanaf je handdoekje toe. Zelf hoef je je ook niet te vervelen, dankzij deze slimme tablet.

Zorgvuldig heb je het hotel voor jullie vakantie onder de zon uitgekozen: dicht bij het strand, met een kids club en uiteraard een groot zwembad mét glijbaan. Een schot in de roos. Je kinderen zijn de hele dag in de weer, razen voor de duizendste keer onder luid gejoel van de glijbaan en komen hooguit voor een lik zonnebrandcrème of een ijsje jouw kant op. Helemaal prima, want jij vermaakt je ook opperbest met je nieuwe tablet.

 

Ook met zon

En het is niet zomaar een tablet waarmee jij op een ligbedje of terrasje vertoeft, met een zomers drankje binnen handbereik. De Galaxy Tab S2 is namelijk de ideale partner in crime op vakantie, zeker als je naar een zonnige bestemming afreist – en wie wil dat nou niet? Geheim ‘wapen’ van deze onmisbare tablet is het Super AMOLED-scherm. Dankzij een slim staaltje technologie is op dit bijzondere scherm alles perfect te zien, zelfs als er veel zon op schijnt. Yep, je ziet het goed: je kunt non-stop Orange Is The New Black, Casa de Papel of The Let Down (dikke aanrader voor iedere moeder) kijken, terwijl je heerlijk van de zon geniet. 

 

Handigheid

En de Galaxy Tab S2 heeft nog een heerlijk handigheidje waardoor het wel erg goed vakantievieren is met deze tablet: een SD-slot waarmee je met een Micro-SD kaartje in een mum van tijd je opslaggeheugen kunt uitbreiden. En dat is precies wat je nodig hebt als je nog meer goede films of series van Netflx offline voor jezelf beschikbaar wilt maken. Is er een beroerde WiFi op jullie locatie of zijn jullie lang aan het reizen, dan kan er toch gekeken worden op de tablet. 

 

Geld terug

Alles al ingepakt en geregeld voor de vakantie? Vergeet dan niet om nog snel langs de winkel te gaan voordat jullie vertrekken. Want koop je tot en met 31 juli 2018 de Galaxy Tab S2, dan krijg je €50 retour. Kun je weer heel wat ijsjes voor kinderen van kopen. Lees hier alles over deze actie.