In samenwerking met Kek Mama

Hiermee wordt het zindelijk worden wel héél leuk

31.08.2018 11:18
zindelijkheid

De oude vertrouwde luier loslaten om zelf naar de wc te gaan, kan best spannend zijn voor je kind. Daarom is het wel heel fijn om een beetje hulp te krijgen. Samen met deze pop durft je kind het avontuur zeker aan.

Het is altijd even wennen om zelf op het potje of naar de wc te gaan. Ongelukjes kunnen tijdens de zindelijkheidstraining gebeuren, en da’s helemaal niet erg. Elk kind ontwikkelt zich immers op z’n eigen tempo. Maar: leuk spelen en tegelijkertijd een steuntje in de rug krijgen, is altijd mooi meegenomen. Daarom ontwikkelde het bekende speelgoedmerk VTech de pop Little Love – Zoë gaat op het Potje. Deze pop doet alles wat een echte baby ook kan: ze maakt geluidjes, eet, drinkt, plast én poept. Op het potje, welteverstaan.

 

 

Kleine of grote boodschap

Samen zindelijk worden, hoe leuk is dat? Op een speelse manier leert Zoë haar poppenmama of – papa zindelijk te worden. Omdat Zoë net als jouw kind eet en drinkt, moet ze geregeld plassen of poepen. Hierdoor leert jouw kind stapsgewijs meer over verantwoordelijkheidsgevoel, oorzaak en gevolg – wat er in het mondje gaat, moet er ook weer uit – en over op tijd op het potje gaan zitten voor een kleine of grote boodschap. Alle spulletjes om Zoë te laten eten, drinken en zindelijk te maken worden met deze pop geleverd: de appel, banaan en peer, een flesje, het bordje, potje en de luier.

 

 

 

 

Nieuwe dingen leren

Maar Zoë kan nog meer! Hoe meer jouw kind met haar speelt, knuffelt, rondloopt en uiteraard op het potje oefent, hoe beter zij zich ontwikkelt. Net als een ‘echt’ kind leert Zoë steeds nieuwe dingen bij. Ze begint met schattige babygeluidjes, maar kan en weet steeds meer. Praten, zingen, de stukjes fruit herkennen die ze van haar poppenmoeder of –vader in haar mond gestopt krijgt: ze leert het allemaal. En jouw kind staat er trots naast te glunderen, net zoals jij doet als er weer door jouw kleintje op het potje wordt geplast.

 

De adviesprijs van VTech Little Love – Zoë gaat op het Potje is € 54,95. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Winnen?

Hoera, Kek Mama mag 3x de VTech Little Love – Zoë gaat op het Potje weggeven! Winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans.