In samenwerking met Kek Mama

Getest: waarom déze drie kinderstoelen geweldig zijn

09.11.2021 08:00

Zit je kind bij jou aan tafel, dan graag wél in een goeie stoel. Deze drie zijn voorzien van een slim, bekroond en ergonomische design dat is aan te passen op de groei van jouw kind. Ook breng je makkelijk je baby op de perfecte hoogte aan tafel om lekker samen te eten. Wel zo gezellig.

 


1.    Voor een moeiteloze maaltijd

Ken je de Stokke® Clikk™ kinderstoel al? Het mooie Scandinavische ontwerp met zachte lijnen, zorgt voor een moeiteloze maaltijd, met je kind dichtbij jou. Je zet de stoel – zonder gereedschap – in één minuut in elkaar. En haalt hem net zo makkelijk weer uit elkaar. Dus daarom goed mee te nemen binnens- of buitenhuis. Deze stoel is geschikt voor kinderen vanaf zes maanden tot drie jaar en de verstelbare voetsteun past bij iedere leeftijd. Lekker geknoeid? Je haalt er makkelijk een doekje overheen én het eetblad mag gewoon in de vaatwasser.

2.    Een stoel voor het leven

Handig: een stoel die je nooit meer weg hoeft te doen. De vertrouwde Tripp Trap® stoel groeit namelijk heel makkelijk mee met je kind. De zit- en voetenplank zijn in hoogte en diepte verstelbaar.

Je baby kan dus meteen aan tafel, samen met het hele gezin. Het klassieke design van Peter Opsvik is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Er zit dus altijd wel eentje bij die mooi in jouw eetkamer past. En wist je dat je, heel tof iets kunt laten ingraveren in de Tripp Trap? Denk bijvoorbeeld aan de (bij)naam van je kind.

Tripp TrappStokke® Steps™ en Stokke® Clikk™

3.    Zelf klimmen maar

De Stokke® Steps™ stoel is ontworpen met ondernemende en klauterende peuters in gedachte. Helemaal fijn is dat deze stoel kan worden gebruikt met de Stokke® Steps™ wipstoel, zodat ook je pasgeboren baby met het gezin aan tafel kan zitten. Wel zo gezellig en makkelijk.
De stoel kan ook samen Stokke® Steps™ Baby Set worden gebruikt als kinderstoel. De ronde zitting en rugleuning geven je kindje een goede ondersteuning. Door de verstelbare voetsteun kan je kindje zelfstandig op de stoel klimmen. Scheelt jou weer tillen.

In deze video laten Kek Mama's Bonne, Lisa en Malu zien wat hun favoriete model van Stokke is en waarom:

Stokke heeft altijd een kinderstoel die bij je past. Kijk voor meer informatie op Stokke.nl

Wil je kans maken op een Tripp Trapp® stoel van Stokke? Vul dan hieronder je gegevens in! Je kan meedoen t/m 30 november 2021.

 

 

(function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,'_qual_async','script','https://files.qualifio.com/kit/qualp.2.min.js');
_qual_async.push([‘createIframe','qualifio_insert_place_983875′,'meedoen.kekmama.nl','20','FE442A53-F6BA-4825-AE59-FF0AAC0F6582′,'100%','1200′,”,”,”,'max-width:1000px;margin:0 auto;']);