In samenwerking met Kek Mama

Dít is de beste tip tegen lastminute Sinterklaas-stress

23.11.2021 09:00
sint-activiteiten

Verlanglijstjes die nog in de schoen moeten, geheime gedichten die moeten worden uitgewerkt, foto’s van de intocht die je echt wil bewaren: zo’n decembermaand is best stressen.  Geen nood, deze makkelijke tip helpt je een handje.

Wie zoet is, krijgt handigs

Vaak is er door de decemberdrukte altijd nog lastminute wel wat belangrijks te printen: van Piet-kleurplaat tot verlanglijstjes. Geen stress: HP+ is het slimme printsysteem dat voor jou vooruitdenkt. Zodat je printer veiliger, duurzamer en áltijd gebruiksklaar is. Wist je dat jij vanaf je telefoon HP+ printers kunt aansturen met een handige app? In het dashboard kun je dan heel makkelijk al je printopdrachten in de gaten houden. 

Lastminute gedichten

Printen kan altijd. Omdat je vanaf je telefoon HP+ printers kunt aansturen werkt HP+ dus overal. Een ideale oplossing, omdat je via de HP Smart app alvast op het schoolplein of tijdens de intocht de foto’s naar de printer kunt sturen. Ook dat gedicht dat je tijdens zwemles getypt hebt op je telefoon, stuur je in een handomdraai alvast naar je printer.

Geen stress, altijd inkt

Zul je net zien: wil je printen, is de inkt op. Met HP+ laat je makkelijk en vanzelf inkt en toner thuisbezorgen door middel van Instant Ink. Wanneer de printer bijna zonder inkt zit, geeft de printer een seintje en bezorgt HP dan automatisch de cartridges die de printer nodig heeft. HP Instant Ink is een maandelijks abonnement, afgesteld op het aantal geprinte pagina’s. Ook daar hoef je dus zelf niks meer voor te doen. 

Surprises

Altijd een kunst, niet verklappen welk lootje je hebt getrokken. Door de Private Pickup kun je ‘nu’ printen, en de gedichten, verlanglijstjes en brieven van de Sint pas ‘later’ ophalen. Je vult jouw inloggegevens dan in als je bij de printer bent, wel zo veilig. Komt het ook niet in verkeerde -kleine- handen. Discreet en lastminute printen is dus geen enkel probleem.

Moois voor milieu

Fijn: bij HP+ planten ze bomen of beschermen ze bossen voor elke pagina die je print. Door middel van de functie Forest First investeer je in het herstel en behoud van gezonde bossen en duurzame projecten. Ook stuur je gewoon jouw lege inktcartridges in de voorgefrankeerde envelop die je ontvangt makkelijk naar HP toe, zodat zij deze kunnen recyclen.

Dag Sinterklaasje

Wil je jullie ‘heerlijk avondje’ helemáál gezellig afsluiten, stuur dan alvast met de app de leukste foto’s op afstand naar je printer, voor extra napret. De HP Smart app van HP verbindt makkelijk met je printer, zodat je altijd overal kunt scannen en printen en je de printer kan afsluiten na gebruik. Heb je direct een leuke herinnering in handen. Dat is pas nagenieten.

Maak kennis met HP+

Slim printen voor het hele gezin is superhandig. Zeker in de drukke december-tijd. HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever, duurzamer en altijd gebruiksklaar is. Meer informatie? Kijk gauw op HP.com