In samenwerking met Kek Mama

Deze moeders testten de nieuwe Zwitsal luiers en dat zag er zo uit

26.01.2018 13:27

Toen moeder en blogster Hanneke hoorde dat Zwitsal met een luier op de markt kwam, wilde ze die meteen uitproberen. En ze was niet de enige, want na deze oproep deden talloze moeders met haar mee. Hanneke: “Het was zo leuk om alle foto’s op social media te zien binnendruppelen, ik werd helemaal blij van die koppies.”

Hoe dat ging? Dat zie je op onderstaande foto’s.

 

Zacht en geurloos

De conclusie? De meeste moeders zijn hartstikke tevreden over de Zwitsal luiers: ze zijn zacht, vormen naar de billen en rug van je kind én zijn geurloos, maar er zit wel een Zwitsal geurbuiltje in iedere verpakking. En nog belangrijker: de luiers zorgen ervoor dat je baby langdurig droog blijft.

Ook Hanneke, die de luiers nu drie maanden gebruikt, is positief. “Ik ben dik tevreden. De luiers zijn soepel, zacht en passen perfect om de billen van mijn zoon. En ik krijg ze ook met één hand om – wel zo handig, want mijn dreumes kruipt weg als-ie verschoond moet worden.’ Wel maakte Hanneke een lange nacht mee toen haar zoon veel had gedronken en daarna besloot uit te slapen. ‘Toen hadden we een doorlek situatie, maar eerlijk is eerlijk: die waterval had geen enkele luier gehouden. Wat me verder opvalt, is dat de Zwitsal luiers een eigen pasvorm hebben en daardoor qua omtrek misschien wat breder zijn dan je gewend bent. Maar als je ze iets verder dichtplakt, zitten ze perfect.”

Ervaringen delen

Hanneke is blij dat ze haar ervaringen met andere moeders heeft kunnen delen. “Samen kunnen we het product écht goed testen, want zoveel kinderen, zoveel verschillende ervaringen. En eerlijk is eerlijk: ik word gewoon blij van al die leuke babyfoto’s.”  

Heb jij de luiers ook al geprobeerd? Doe mee en laat weten wat je ervan vindt!

Kijk voor meer informatie en tips op de website van Zwitsal. 

Hanneke (31) is moeder van twee jongens. Sinds 2013 heeft ze haar eigen blog, Fitte vrouwen.