Deze BN’ers verwachten in 2022 een kindje

04.05.2022 13:46
Baby in 2022 Beeld: Getty Images

De dikke-buiken-plaatjes vliegen je om de oren wanneer je bekend Nederland volgt op Instagram. Tijd voor een overzichtje van alle BN’er-baby’s die in 2022 aan komen.

Tabitha 

Zangeres Tabitha en haar verloofde Mauron Vlaar verwachten hun tweede kindje. Samen hebben zij al dochter Imaya van een jaar oud. Wanneer het broertje of zusje van Imaya komt hebben ze niet bekendgemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WOFE ♀ (@tabithamusik)

Dee 

Influencer Dee deelde vorig jaar het verdrietige verhaal over haar miskramen. Een paar maanden later had ze gelukkig eindelijk goed nieuws om te delen: zij en haar vriend Lars verwachten een meisje! Dee is uitgerekend in september.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)


Naomi van As & Sven Kramer

Na een groots afscheid van zijn schaatscarrière had Sven Kramer niet veel later mooi nieuws om te delen: zijn vriendin Naomi van As is zwanger van hun tweede kindje. De twee ex-topsporters hebben samen al dochter Kae van drie jaar oud. Wanneer de baby komt is niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer)

Bibi Breijman & Waylon

Alweer een poosje geleden maakten Bibi Breijman en Waylon met deze hilarische foto bekend dat zij dit jaar hun tweede kindje verwachten. Het broertje of zusje van grote zus Teddy kan elk moment geboren worden.

Toprak Yalçiner

Actrice Toprak en haar vriend Mats verwachten begin september hun tweede kindje. Zoon Miro krijgt er dus een broertje of zusje bij!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky)

Ellen Hoog 

Ellen Hoog en haar man Kelvin verwachten hun tweede kindje. Samen hebben zij al dochter Bowie van drie jaar. Ex-hockeyster Ellen Hoog is weer tegelijk zwanger met haar beste vriendin Naomi van As. Dat was ook al het geval bij hun eerste zwangerschap. Super bijzonder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen Hoog (@ellen_hoog)


Lizet Greve 

Influencer Lizet Greve en haar partner Tom verwachten hun derde kindje. De kleine komt al in juni en maakt Zoë en Vic daarmee grote broer en zus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door lizetgreve (@lizetgreve)

DJ Tiësto

Annika, de vrouw van Tijs Verwest (DJ Tiësto), is zwanger van hun tweede kindje. Ze krijgen een zoontje en hebben samen al dochter Viola van een jaar oud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Annika Backes Verwest (@annikaverwest)

Maartje Paumen

Savannah, de vriendin van ex-hockeyster Maartje Paumen, is zwanger van hun tweede kindje. Zoon Seve wordt dus grote broer, maar of hij een zusje of een broertje krijgt is nog niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maartje Paumen (@maartjepaumen)

Charlotte Nijs

Journalist Charlotte Nijs en haar partner Joost verwachten hun eerste kindje. De baby kan elk moment geboren worden, want in maart plaatste Charlotte de zwangerschapsaankondiging op Instagram en liet daarbij meteen weten over een paar maanden pas weer terug te keren. Spannend!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl)

Danny Froger 

Fallon, de dochter van Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique, wordt grote zus. Dat maakten haar ouders bekend met deze lieve foto. Het wordt opnieuw een meisje. Wanneer de kleine komt is niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger)

Lois Abbingh

Handbalster Lois Abbingh onderbreekt haar carrière voor iets heel moois: samen met haar vriend Joost verwacht ze haar eerste kindje. Het wordt een jongetje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lois Abbingh (@loisabbingh1)

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief