In samenwerking met Kek Mama

Déze activiteiten zijn geweldig leuk om samen met je kind te doen

01.07.2020 08:00

Wil je iets leuks doen met je kinderen maar is je inspiratie ver te zoeken, lees dan vooral even verder. Zalando Kids helpt je namelijk op weg. Ga naar de speciale playground en ontdek leuke activiteiten voor jullie samen.

Geen gekruimel

Klinkt ingewikkeld, maar flans je zo in elkaar. Knutsel van een doos een oven en knip of snijd er een deurtje in. Ondertussen kan je kind de knoppen voor op de oven uit gekleurd papier knippen en erop plakken. Van het karton door dat over is, kunnen jullie ook nog pizza’s, pannenkoeken en koekjes knutselen – zijn jullie wel even zoet mee.
 

Maak een moodboard

Het enige wat je nodig hebt is een groot vel of stuk karton, een stapel tijdschriften, schaar en lijm. Maak je eigen mode-moodboard voor het komende seizoen. Je kunt natuurlijk ook thema-borden maken: zomer en strand, sport, school, terras, spelen, enzovoorts. Ha, en het leukste komt natuurlijk daarna, als je je digitale winkelmandje gaat vullen.
 

Dansen, springen, sporten

Je kunt vrijwel elke workout mét je kind samen doen. Rol je matjes uit in de tuin en doe samen wat yoga-oefeningen of acrobatische kunstjes, of zet muziek op en verzin met elkaar een dans. Ook leuk: een rondje skaten, fietsen of rennen. Hijs je in een toffe sportoutfit en ga lekker samen aan de slag.
 

Kliederen met heksensoep

Van een watergevecht tot flessenvoetbal, van heksensoep maken tot sponzen overgooien: als de zon schijnt, kunnen je kinderen hun lol op met water. Wel grote kans dat in no time de hele buurt voor de deur staat en mee wil doen.
 

Nieuwe trends

Groeispurten komen altijd onverwacht. Trek je na de zomervakantie een broek voor je kind uit de kast, blijkt die ineens te klein te zijn geworden. Wees voorbereid en breid op tijd de garderobe voor je kind uit. En als je dan toch bezig bent, kun je natuurlijk net zo goed ook wat voor jezelf aanschaffen.

Kijk op Zalando Playground voor nog meer spelletjes en activiteiten die je samen met je kinderen kunt doen en laat je inspireren door influencers uit binnen- en buitenland.  

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >