In samenwerking met Kek Mama

5x wat je echt niet mag missen in Disneyland Paris

19.03.2019 14:40
® Marvel ® Marvel

Wat is er mooier dan je kinderen écht zien genieten? Je zoon die Mickey Mouse een high five geeft, je dochter die met open mond naar Sneeuwwitje staart. Het kan allemaal in Disneyland Paris. Vijf redenen om snel een tripje naar dit geweldige pretpark te boeken.

1. De beste deal

Het begint natuurlijk allemaal bij het plannen van je tripje. Wil je naar Disneyland® Paris check dan vooral even de mogelijkheden bij D-reizen. Er zijn vaak magische aanbiedingen, zoals vroegboekvoordeel of een andere fijne korting op bijvoorbeeld je Disney Hotel of Disney Nature Resorts, plus nog eens €200 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants van de Disney® Parken en in de boetiek World of Disney in Disney Village®. Dat wordt nog lastig kiezen uit al die knuffels, Disney-kleding en andere goodies.

2. Slapen in een kasteel

Slapen in een kasteel of lodge: welk kind wil dat nou niet? En als je in één van de Disney® Hotels of Nature Resorts verblijft, dan profiteer je bovendien van leuke voordelen. Zo mag je vóór de officiële openingstijd de Disney Parken in en krijgen jullie toegang tot een aantal attracties voordat andere bezoekers naar binnen gaan. Ook fijn: de Disney Hotels zijn op loopafstand van de Disney Parken of jullie pakken gratis de pendelbus.

©Disney 2019

3. Bijzondere ontmoetingen

Knuffelen met Goofy, op de foto met Pumba of een praatje met je favoriete Marvel-held: je kind kan al zijn favoriete helden ontmoeten in Disneyland Paris. Niet alleen in de Disney® Parken, maar ook in de hotels en resorts lopen Disney Figuren rond. Hier wordt nog jaren door de kinderen over gepraat, dat is zeker.

4. Toegang tot beide parken

Disneyland Paris bestaat uit twee parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park.  Boek je een Disneyland Paris-vakantie bij D-reizen, dan krijg je tickets voor toegang tot beide parken. Disneyland Park bestaat uit vijf magische landen vol attracties, shows en parades, waarbij sprookjes de hoofdrol spelen. Vergeet vooral niet de ultieme klassieker mee te pakken: het vuurwerk en de lichtshows boven het kasteel van Doornroosje. In het Walt Disney Studios® Park ontdekken jullie de geheimen achter betoverende scènes van Disney films en televisie, bijvoorbeeld in de attractie Ratatouille: The Adventure. Spanning en sensatie gegarandeerd.

5. Gratis trolley

Er moeten natuurlijk genoeg spullen meegenomen worden voor jullie onvergetelijke reis. Boek je tijdens de D-reizen Disney Weken tussen 1 en 24 april telefonisch of in de winkel een tripje naar Disneyland Paris, dan krijg je gratis en voor niets een handbagage trolley van American Tourister cadeau. Niet alleen handig voor deze reis, maar ook voor andere mooie familievakanties in de toekomst.

©Disney 2019