video-kindvriendelijk-vliegtuigpersoneel

Krijgen kinderen normaal een pakket met kleurtjes en ander vrolijk spul, bij TUI worden ze helemáál in de watten gelegd. Althans, op de vlucht van Amsterdam naar Aruba.

Passagier Rutger Moolhuijzen plaatste een filmpje op Facebook waarin te zien is hoe de luchtvaartmaatschappij zich over twee kinderen ontfermt.

 

Lees ook
Alles wat je moet weten over handbagage >

 

Mini-stewardess

En dat doen ze met verve, want terwijl een meisje mag optreden als mini-stewardess, wordt een jongetje ingezet als levend vliegtuig. Niet zo gek dat de video al duizenden keren is geliket en gedeeld.

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >