Beeld: still YouTube/Inside Edition
Beeld: still YouTube/Inside Edition

Grote kans dat je de mannequin challenge voorbij hebt zien komen op internet. In de viral sensatie staan personen zo stil als een standbeeld in een gekke pose. In deze kleuterklas doen ze ook een poging. Misschien moeten ze nog even oefenen.

Het leek de juf leuk het filmpje te maken nadat ze haar klas tikkertje zag spelen waarbij de persoon die werd getikt als bevroren stil bleef staan. Knipperen en heen en weer bewegen hoort niet helemaal bij de challenge. Ze hebben de mannequin challenge misschien niet zo succesvol volbracht als Michelle Obama, maar qua schattigheid wint dit filmpje natuurlijk meteen. Wij zeggen: een extra sticker als beloning voor de moeite.

 

Bron DailyMail


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

video-vader-kinderen-in-bad

Bad voor de helft vullen met water, paar druppels badschuim erin, speeltjes erbij en klaar ben je - de vader uit onderstaande video pakt het toch wat grootser aan.

En dat resulteert in een hilarische video die al duizenden keren is geliket.

 

Lees ook
17x de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen >

 

'Een goede echtgenoot'

Op Facebookpagina Good Husband Movement - LoveTap schrijft de vader: 'Een goede echtgenoot zijn, betekent soms niet meer dan een goede vader zijn.' En daar geven wij 'm groot gelijk in.

 
Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >