Beeld: still YouTube/Inside Edition
Beeld: still YouTube/Inside Edition

Grote kans dat je de mannequin challenge voorbij hebt zien komen op internet. In de viral sensatie staan personen zo stil als een standbeeld in een gekke pose. In deze kleuterklas doen ze ook een poging. Misschien moeten ze nog even oefenen.

Het leek de juf leuk het filmpje te maken nadat ze haar klas tikkertje zag spelen waarbij de persoon die werd getikt als bevroren stil bleef staan. Knipperen en heen en weer bewegen hoort niet helemaal bij de challenge. Ze hebben de mannequin challenge misschien niet zo succesvol volbracht als Michelle Obama, maar qua schattigheid wint dit filmpje natuurlijk meteen. Wij zeggen: een extra sticker als beloning voor de moeite.

 

Bron DailyMail

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >