Beeld: still YouTube/Inside Edition
Beeld: still YouTube/Inside Edition

Grote kans dat je de mannequin challenge voorbij hebt zien komen op internet. In de viral sensatie staan personen zo stil als een standbeeld in een gekke pose. In deze kleuterklas doen ze ook een poging. Misschien moeten ze nog even oefenen.

Het leek de juf leuk het filmpje te maken nadat ze haar klas tikkertje zag spelen waarbij de persoon die werd getikt als bevroren stil bleef staan. Knipperen en heen en weer bewegen hoort niet helemaal bij de challenge. Ze hebben de mannequin challenge misschien niet zo succesvol volbracht als Michelle Obama, maar qua schattigheid wint dit filmpje natuurlijk meteen. Wij zeggen: een extra sticker als beloning voor de moeite.

 

Bron DailyMail

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >