Op pad met je kind: 7x fijne rugdragers

25.07.2021 06:12
fijne rugdragers kind Beeld: Shutterstock

De bergen intrekken deze vakantie of gewoon een lekkere boswandeling maken? Wat je ook gaat doen, je wil je kind handig én veilig vervoeren op je rug. Daarom op een rij: de fijnste rugdragers. 

Deuter

Het woord zegt het al: in deze Kid Comfort drager zit je kind supercomfortabel. Hij is te gebruiken vanaf 8 maanden en extra veilig dankzij de instap aan de zijkant en de veiligheidsgordel. Doet je kind onderweg een dutje? Het grote, zachte kinkussen ondersteunt zijn hoofd optimaal.  

En ook fijn: je kind wordt goed beschermd tegen de zon, want bij aankoop krijg je er een zonnescherm bij.

– Goed geventileerd rugpand
– Stevig en comfortabel
– Tot en met 22 kg

Bestel de rugdrager hier

 

Vaude

Dankzij de gevoerde heupvleugels zit deze drager niet alleen je kind comfortabel, maar ook jou. Bovendien is de zithoogte verstelbaar en zorgt het gaas in de rugwand zorgt voor ventilatie tijdens de wandeling.

– Voorzak
– Brede basis
– Tot 14 kg

Ja, deze wil ik

 

Osprey

Ook deze kinderdrager heeft een zonnescherm, maar eveneens een regenhoes: wel zo fijn als het ineens gaat plenzen tijdens je bergtocht.
En je hoeft je geen zorgen te maken of je kleine het wel naar z’n zin heeft tijdens de wandeling, want aan de stoel zitten een aantal fijne speelgoedlussen.

– Verstelbare beugels, kinderzitje en gordels
– Geventileerd rugsysteem
– Meerdere vakken voor spullen

Deze rugdrager neem ik graag mee op vakantie

 

Lees ook:
Dit zijn de best beoordeelde draagzakken van dit moment  >

Macpac 

Met een sterk, licht en stabiel frame is dit één van de fijnste kinderdragers. Het stoeltje is verstelbaar en groeit met je kind mee, alle spullen stop je in de handige vakjes. En wil je dat je kind extra comfortabel zit? Bestel er dan een nekkussen bij.

– Stabiel en licht frame
– Met leuke print aan de binnenkant
– 29 x 73 cm

Je koopt deze kinderdrager hier

Kekk

Alleen de naam al maakt dit een fraaie drager – dat snap je. De stof is watervast en UV werend en kan dus tegen heel wat stootjes. Ook prettig: het achterste stuk van het frame kun je uitklappen, zodat de drager bij een lunchpauze ook als zitje te gebruiken is.

– Aluminium frame
– Verstelbare heupband en gordel
– Inclusief afneembare zonnekap

Bestellen

 

Deuter

Is je kind al wat groter? Dit model van Deuter is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters. Je kind zit er comfortabel mee op je rug in een verstevigd zitje, dat in hoogte en diepte verstelbaar is.

– Heupgordel
– Gewatteerde schouderriemen
– Maximale gewicht 18 kg

Koop ‘m hier

 

Minimeis

Ideaal voor op reis: deze baby- en kinderdrager is tot een klein pakketje op te vouwen. Eenmaal op de plek van bestemming draag je je kind via de drager op je schouders, op een comfortabele en natuurlijke manier. Je kind zet je vast met een schouder-, middel- en beenriem.

– Verkrijgbaar in 5 kleuren
– 30 x 50 cm
– Tot 6 jaar

Je bestelt ‘m hier

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >