In samenwerking met Kek Mama

Nooit meer outfitstress voor je kind dankzij déze toffe kledingbox

13.03.2023 09:00

Je kind laten kleden door een stylist? Het lijkt misschien alleen weggelegd voor modellen, maar niets is minder waar. Bij het merk Little Cigogne werken stylisten die verschillende outfits voor je kind kiezen én ze naar je op sturen in een speciale kledingbox. En dat allemaal voor een betaalbaar prijsje.Pak je tijdens de ochtendspits in alle haast, vaak zonder te kijken, een outfit voor je kind uit de kast? Of vind je het überhaupt lastig om leuke kleding voor je kind uit te kiezen – want zóveel aanbod en keuzestress? Dan zijn de kledingboxen van Little Cigogne echt een uitkomst. Niet alleen hoef je nooit meer na te denken over kledingperikelen, ook loopt je kind er altijd tot in de puntjes én volgens de laatste mode bij.

Kies wat je leuk vindt

Het concept van Little Cigogne is hartstikke simpel: je ontvangt een kledingbox met drie complete outfits. Je kunt kiezen voor een abonnement (bijvoorbeeld om de maand, om de twee maanden of om de drie maanden), maar je kunt de box ook eenmalig aanvragen. Vervolgens betaal je alleen voor de items die je leuk vindt – de rest mag je gratis terugsturen. En of je nou een baby, peuter of schoolkind in huis hebt, dat maakt niet uit: Little Cigogne heeft outfits voor kinderen tussen maat 68 tot en met maat 164.

Persoonlijke styling

Hartstikke handig natuurlijk, maar hoe weet je nou of je kleding krijgt die bij je kind past? Misschien heeft jouw kind een hekel aan jurken, vindt hij de kleur geel niks of maakt de kleur roze juist flets. Ook daarmee wordt rekening gehouden! Na het invullen van een korte quiz selecteren de stylisten van Little Cigogne de outfits op basis van de leeftijd, stijl, smaak én favoriete kleuren van je kind. Kortom: jij kunt weer stressvrij shoppen en houdt ook nog eens tijd over – die je weer kunt besteden aan leuke dingen doen met je kind. Een win-win situatie, dus.

Shoppen met korting

We horen je denken: dát wil ik ook proberen. Nou, dat kan! Extra fijn is dat je met de code KEKMAMA10 een mooie korting van € 10 krijgt bij besteding vanaf € 60. Meer weten, of meteen uitproberen? Klik hier.