fijne nachtlampjes lekker slapen kind
Beeld: Shutterstock

Is je kind bang in het donker? Met één van deze leuke nachtlampjes is hij zó in dromenland.

LED nachtlampje - Zebra

Article continues after the ad

Voor alle dierenliefhebbers: een LED nachtlampje in de vorm van een zebra, het perfecte lichtje voor op de junglekamer. Na een half uur gaat het licht automatisch uit. Dit lampje is draadloos en werkt op batterijen.

Koop ‘m hier.

 

Nachtlamp en sneeuwbol met ballerina

Wat is er magischer dan een sneeuwbol? Deze schattige ballerina geeft niet alleen licht, er dwarrelen ook glinsterende vlokjes om haar heen. Ook wisselt het lampje van kleur – als je kind daar niet snel van in slaap valt?

Bestel ‘m hier.

 

Dino nachtlampje kind

Als zelfs jouw stoere dinofan het pikkedonker een beetje eng vindt, dan is er natuurlijk maar één lamp die hem gerust kan stellen: deze Dhink Dinosaurus.

Hij verandert in rood, geel, groen en blauw en gaat na een kwartiertje automatisch uit.

Bestel ‘m hier.

 

Lees ook:
Wat als je kind niet wil slapen? >

 

Nijntje nachtlampje

Herkenbaar en rustgevend, deze grote (30 cm) versie van nijntje. Dit LED nachtlampje kun je dimmen en nijn is gemaakt van zachte siliconen, dus ze kan tegen een onverwacht (elleboog)stootje. Het perfecte nachtlampje voor de babykamer!

Bestel de lamp hier.

 

Fin, het nacht- en leeslampje

Fin is met haar features het perfecte nachtlampje voor de kinderkamer, je kunt het namelijk als nacht- en leeslampje gebruiken. ‘Fin’ heeft een beweegbare hals waarmee ze licht kan schijnen op een boek dat je kind voor het slapen gaan nog even doorbladert.

Uitgelezen? Dan zet je de zachte lichtsterkte aan.

Bestel het lampje hier.

 

Lichtprojector - Walvis

Een nachtlampje en lichtprojector in één! De kleine Wally projecteert waterdruppels op het plafond en speelt ondertussen onderwatergeluidjes af. Hij schakelt automatisch uit, maar gaat - door middel van een huilsensor - ook vanzelf weer aan als je kind wakker wordt van een nachtmerrie.

Bestel de lamp hier.

 

Rustgevende uil

Wat kan er beter naast je bed staan dan een uil, een echt nachtdier? Hij houdt de wacht terwijl hij een rustgevend, wit lichtje uitzendt (of één van de zeven andere kleuren).

Koop ‘m hier.

Lees ook: Alles wat je moet weten over lampen op de kinderkamer en veiligheid.

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >