It’s a wrap: dít zijn de fijnste inbakerdoeken voor je baby

25.05.2021 20:44
inbakerdoek kopen Beeld: Getty Images

Het is net een kleine, levende burrito: een ingebakerde baby. Zo’n strak ingesnoerd frummeltje is dan ook om op te vreten, vooral omdat baby’s in zo’n inbakerdoek vaak extra rustig zijn – da’s natuurlijk goud waard voor iedere kersverse ouder.

Inbakeren geeft pasgeborenen een veilig en geborgen gevoel en kan extra fijn zijn bij baby’s die veel huilen, overprikkeld of onrustig zijn. Ook zo’n warm, knus en beschermd plekje creëren voor je kleine? Scrol verder en shop deze mooie, door ons geselecteerde inbakerdoeken vandaag nog.

 

1. Meyco swaddle ‘Cheetah Honey Gold’

Deze fijne inbakerdoek van Meyco is perfect om je kind in alle rust in naar dromenland te sturen. De swaddle is gemaakt van dubbellaags katoen en heeft een ergonomische vorm, waardoor je baby z’n armpjes er aan de bovenkant niet uit kan wurmen. Handig is ook dat je die armpjes één voor één vastlegt, én dat de voorzijde apart te openen is. De Meyco swaddles zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, dus voor ieder wat wils.
– 100% katoen
– Ergonomische vorm
– Klittenband aan voorzijde 

Hier wil ik m’n kindje in inpakken

 

2. Ergobaby inbakerdoek ‘Sheep’

Met de Ergobaby inbakerdoek met Sheep-print wordt schaapjes tellen een makkie. De ergonomische inbakerdoek is gemaakt van zacht en ademend materiaal dat je kindje continu op de juiste temperatuur houdt.
– 100% katoen
– Kan in de wasmachine
– Geschikt voor ieder seizoen (TOG 0,6)

Ja, deze lijkt mij erg geschikt

 

Lees ook
Je baby inbakeren: wanneer en hoe doe je dat?

 

3. Jollein wrapper Snake ‘soft green’

Deze inbakerdoek van Jollein – of zoals het merk ‘m zelf noemt, ‘de wrapper‘ – zorgt ervoor dat je baby weer het gevoel ervaart van de tijd in de baarmoeder. Het verschonen van de luier kan ook met dit exemplaar zonder ‘m uit te trekken, dankzij een handige rits aan de onderzijde. Gemaakt van zacht jersey-katoen en verkrijgbaar in diverse (bij beddengoed te matchen) dessins.
– 100% katoen
– Klittenbandsluiting
– Rits aan de onderzijde voor verschonen

Yes, deze inbakerdoek wil ik shoppen

 

4. Bo Jungle B-wrap wikkeldeken ‘White Tiger’

Deze heerlijke wikkeldeken van Bo Jungle zorgt ervoor dat je kind lekker warm blijft. Je pakt je baby in drie simpele stappen in. 1.) Open de inbakerdoek en leg je kind erop met de schouders gelijk met de bovenkant en leg de beentjes in het beenvak. 2.) Open het klittenband van het beenvak, wikkel de linkerkant van de deken over het lichaampje van je kind en plak het vast aan het beenvak, stop weg onder de rechterarm van je baby. 3.) Wikkel de rechteromslag over je baby en maak deze vast met het klittenband. Tada, je kind is klaar voor een zalige nacht.
– 100% katoen
– Sluit perfect aan op het lichaam
– In drie stappen inwikkelen

Ja, deze stoere swaddle wil ik bestellen

 

5. Puckababy The Original Piep ‘Giraph Dream’

De Puckababy-inbakerslaapzak is de oplossing wanneer je een onrustige baby hebt die veel huilt, moeilijk in slaap valt en ook snel weer wakker wordt. Het materiaal is heel zacht en zit niet te strak, noch te warm. Verkrijgbaar in enkele lieve prints in voornamelijk pastelkleuren.
– 100% katoen
– Aangeraden door artsen
– Geschikt voor ieder seizoen (TOG 0,5)

Dit vrolijke exemplaar past helemaal in onze babykamer

 

Snak je naar een kind dat beter en sneller doorslaapt? Hier vind je een aantal fijne tips.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!