Handig: deze jongensschoenen hebben geen veters

03.05.2021 10:02
schoenen zonder veters Beeld Getty Images

Lukt veter strikken nog niet helemaal? Geen probleem: er is genoeg keus voor jongensschoenen zonder veters.

Pinocchio

Klittenbandschoenen zijn handig, als je ze maar strak genoeg kunt aantrekken. Dat is bij deze schoenen het geval, waardoor je zoon zijn schoenen misschien wel zelf aan en uit kan doen. De schoen is geheel van leer, zowel van binnen als van buiten. De binnenzool is uitneembaar en de schoen is voorzien van stevige rubber zool. Ideaal om heerlijk mee te spelen en te ravotten.
– Beschikbaar in maat 23 t/m 26
– Blauwe kleur
– Materiaal: leer

Bestel de Pinocchio’s

 

Nike Court Borough

Misschien líjkt het alsof deze schoenen met veters dicht moeten, maar niets is minder waar. De klittenbandsluiting maakt het voor je zoon makkelijk om zelf de schoenen aan en uit te doen. De sneaker is uitgevoerd in een combinatie van leer en imitatieleer op de buitenzijde. De binnenvoering is van textielstof en dankzij de rubberen zool heeft hij extra grip.
– Beschikbaar in maten 28 t/m 34
– Klittenband
– Materiaal: kunstleder en leer

Bestellen

 

Cienta

Rubberzolen zijn ideaal, want die buigen mee met de voet van je kind en hebben een veilige antislip. Mocht je kind soms veel energie hebben, dan hoef je je daar in ieder geval niet druk over te maken. Liever een andere kleur? Geen probleem, er zijn nog meer opties.
– Beschikbaar in maat 25 t/m 34
– Materiaal: linnen
– Soepele zool

Koop de instappers

 

Lees ook
Maatvoering schoenen en kinderen: zo zit dat écht >

 

Puma

Heb je de indruk dat je kind vaker struikelt en valt nu het al een poosje schoenen draagt? Dit kan erop wijzen dat de schoentjes al te krap geworden zijn, en het tijd is voor nieuwe schoenen. Misschien wel deze: kobaltblauwe Puma’s met klittenbandsluiting.
– Beschikbaar in maat 23 t/m 35
– Materiaal: synthetisch
– Klittenband

Bestel

 

Lukt het jouw zoon nog niet om veters te strikken? Bij dit lederen laarsje met een rits is dat geen probleem. De rits zit aan de binnenzijde wat het in- en uit stappen makkelijker maakt. Enne, die rubberen zool geeft het, naast ondersteuning, ook nog een sportieve look.
– Beschikbaar in maat 22 t/m 30
– Cognac kleur
– Ingevet leder

Bestellen

 

Geox

Niet alleen de maat is belangrijk, ook de pasvorm is iets om rekening mee te houden. De hiel en wreef dienen goed omsloten te zijn, zowel bij het staan als lopen. Met dit hoge model zit dat vast goed. Naast dat het materiaal deels van leer is en een goede grip hebben, staat de gitaar natuurlijk ook hartstikke stoer.
– Beschikbaar in maat 25 t/m 35
– Met een gitaar afdruk
– Materiaal: deels leer, deels textiel

Bestellen

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!