Dít zijn de leukste verkleedoutfits voor kids

15.02.2023 15:25

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot carnaval om je kind uit te dossen als draak of zeemeermin. Op een druilerige middag – met geen idee wat te doen – kan die verkleedkleding ook prima uit de kast. Wij hebben de outfits waar niet alleen je kind, maar ook jij hebberig van wordt. 

Verkleedkleding voor elk feestje

Een verjaardagsfeestje met een thema? Carnaval op school of Halloween? Voor elk feestje is wel een outfit te vinden. Voor de kleinsten kun jij nog bepalen wat je ze aantrekt. Maar zodra ze dat eigen – sterke – willetje hebben, kiezen ze zelf hun favoriete look.

            Souza Verkleedkostuum Spaceman | 3-4 jaar  

     Meri Meri Verkleden Draken Costuum        Souza Marina Mermaid Jurkje Lilac/Aqua 3-4Y

 

Ik kroon jou tot ridder

Wil je kind zich liever niet helemaal hullen in een heel verkleedpak? Dan zijn accessoires de perfecte oplossing. Een mooie kroon op je hoofd en een pollepel als staf in de hand: mama en papa mogen knielen voor de koning. Je kunt natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, thuis heb je vast ook genoeg accessoires om een outfit compleet te maken. Zo daag je je kids ook uit om in hun eigen droomwereldje te stappen.

Verkleedset Flamingo Meri Meri Koningskroon Louis 4-8 jaar Souza
Hoed Zorro Jean-Claude (4-6jr) Souza Verkleedset Konijn (3-6 jaar) Meri Meri

 

You are my hero

Weet je nog vroeger? Toen jezelf een kleine prinses of superheld wilde zijn? Groot gelijk geven we die kleintjes. Want hoe leuk is het om je even te wanen in jouw eigen verbeelding en te leven als jouw favoriete held of heldin. Als Elsa naar school? Kan gewoon.

Prinsessen Speelgoed - Prinses Kroon (Tiara) - Toverstaf - Prinsessen Handschoenen - Voor bij je Verkleedkleding - Blauw - Goud Prinsessenjurk meisje - Carnavalskleding meisje - Elsa blauwe jurk 110/116 (120) + Tiara / Toverstaf- Elsa vlecht - handschoenen- Verkleedjurk - Verkleedkleding kind
Superman - Carnaval - Kostuum - verkleedkleren jongen - Superheld verkleedpak blauwe cape + masker + Spinnenheld hanger - maat 98-128 Carnavalskleren Meisje Unicorn - Prinsessenjurk - Eenhoorn - Unicorn Haarband - maat 116/122(130) - Verkleedkleren Meisje - Prinsessen Verkleedkleding

 

Een beetje kleur op de wangen

Nu de verkleedkleding is aangetrokken, kan er geschminkt worden! Een leeuwenkop met een paar mooie snorharen, een prinses met roze wangetjes en glitter als make-up. Laat je kroost zelf kiezen hoe ze geschminkt willen worden, door bijvoorbeeld samen te zoeken naar mooie plaatjes. Zo leer je zelf nog de nodige skills aan om dat kunstwerk op die snoet te krijgen. En no pressure, een paar stoere strepen of simpele bloemen zijn natuurlijk ook helemaal oke.

 

Reed ik te hard, politieagent?

Nu komt het leukste deel: echt in dat rollenspel duiken. Doen alsof we te hard rijden, een been gebroken hebben of gered moeten worden van die  boef. Yes mama, jij mag ook meedoen. Jouw kids to the rescue!

verkleedplak superheld - 15150106 - HEMA
            houten set dokters koffer 7-delig - 15190283 - HEMA

Opgeruimd staat netjes

Zo, iedereen is er weer klaar mee. Verkleedkleren worden uitgetrokken en in een hoekje gesmeten. Herkenbaar? Gelukkig zijn er genoeg mooie opbergoplossingen om de outfits en andere verkleedgerei netjes op te bergen, zodat we daar geen last meer van hebben en ze voor even uit ons zicht zijn.

     
                   

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.