Dit zijn de fijnste luieremmers om vieze luiers in te deponeren

20.04.2021 07:39
luieremmer kopen

Van een standaard luieremmer met deksel tot eentje met geavanceerd systeem dat elke luier luchtdicht verpakt. In dit lijstje vind je sowieso een luieremmer die bij jouw voorkeuren past.

We-Too luieremmer met afsluitbare deksel

Deze luieremmer is luchtdicht en heeft een gepatenteerd anti-geursysteem zodat vreemde geurtjes geen kans maken. In de We-Too luieremmer kun je zo’n 25 luiers kwijt. Je kunt pedaalemmerzakken gebruiken waardoor navulverpakkingen niet nodig zijn. Ook fijn: door de gladde afwerking is-ie makkelijk schoon te maken.
– Luieremmer met afsluitbare deksel
– Geschikt voor pedaalemmerzakken van 20 liter
– Afmetingen: breedte: 25, diepte: 25, hoogte: 46 cm

Bestel in verschillende kleuren

 

MamaLoes luieremmer met normaal deksel

Niet teveel investeren in een luieremmer? Deze luieremmer will do. De stevige luieremmer heeft een praktische handgreep en platte deksel.
– Inclusief deksel
– Inhoud: ca. 14 liter
– Geen navulzakken nodig

Bestel ‘m

 

Lees ook
Luieremmer kopen: waar moet je op letten? >

 

Tommee Tippee luieremmer met cassette

De Tommee Tippee Simplee Sangenic luieremmer werkt met verwisselbare cassettes om de luiers luchtdicht te verpakken. Je opent de luieremmer, deponeert de luier door de zichtbare scharnierende klep en sluit ‘m weer. Anders dan bij de meeste luieremmers met verwisselbare cassettes, worden de luiers bij deze emmer niet apart verpakt maar komen in één grotere zak terecht. Het voordeel hiervan is dat je met slechts één cassette wel 18 luiers kunt verpakken. Bij aanraking met de speciale folie worden 99% van de bacteriën gedood.
– Materiaal: kunststof
– Inclusief: 1x luierwegwerpsysteem en 1x universele cassette
– Geen batterijen nodig

Koop de luieremmer

 

Ubbi luieremmer met schuifklep

De Ubbi luieremmer is luchtdicht afgesloten door een ring van rubber, waardoor de ongewenste geuren in de luieremmer blijven. Ook is de emmer gemaakt van metaal zodat de geur niet in de emmer trekt, en is-ie voorzien van een kinderslot zodat je kind niet bij de vieze luiers kan komen. Door de ovale vorm is de emmer compact en kun je het overal neerzetten.
– Geen navulcasettes nodig
– Luchtdicht en kinderslot
– Afmetingen: hoogte 58 cm, lengte 38 cm, breedte 27 cm

Bestel ‘m online

 

Korbell luieremmer dubbel afsluitbare deksel

De Korbelll luieremmer heeft een drievoudige(!) geurbescherming. En heb je even je handen vol? Geen probleem, je kunt de luieremmer ook met het voetpedaal openen. Wanneer de luieremmer vol zit kun je ‘m aan de voorkant openen, snijd je de zak met het afsnijd-systeem door en leg je een knoop in beide uiteindes. Op deze manier is hij meteen weer klaar voor gebruik en zullen de navullingen niet onnodig op raken. En is je kind uit de luiers? Dan kun je het moderne design nog als pedaalemmer te gebruiken.
– Veerbelastende deksel met kinderslot
– Inhoud: 15 liter
– Materiaal: ABS-kunststof

Hier kopen

 

Angelcare luieremmer met casette

De Angelcare Dress Up met push & lock systeem maakt gebruik van navulcasettes. Je legt de volle luier in de luieremmer, waarna deze automatisch luchtdicht verpakt wordt in één van de zakken van de navulcassette. Met één cassette kun je ongeveer een maand vooruit.
– Geleverd met één navulcassette
– Aan te passen met gekleurde hoezen
– Afmetingen: hoogte 55 cm, diameter 27 cm

Bestel

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >