Dít is geweldig leuk speelgoed voor 4-jarigen

23.09.2021 13:06
leukste speelgoed kleuter

Van speeltuinen en voorleesboeken tot kindvriendelijke restaurants: elke week deelt een moeder van de Kek Mama-redactie haar favoriete tips.

Deze keer: het lievelingsspeelgoed van Evan, de vierjarige dochter van online redacteur Justine.

 

1. Vtech ‘Kidi Superstar’ karaokeset

Een ware hit hier in huis is de karaokeset met lichtshow van Vtech. De ‘Kidi Superstar’ is dan ook een fantastisch apparaat waarmee shows worden weggegeven waar zelfs de Toppers jaloers op zijn. Zing mee in de microfoon met de acht voorgeprogrammeerde liedjes of sluit een externe muziekspeler aan, zodat er meegezongen kan worden op de favoriete muziek van je kind. Doe spelletjes, neem je eigen zangkunsten op (met of zonder special effects), druk op de applausknop en doe vooral alle lampen uit en de gordijnen dicht. De ‘disco’-lamp zorgt namelijk voor een spectaculaire lichtshow in de woonkamer. This is the Voice… Of Kidi!

– Leeftijd: 4-11 jaar
– 4 AA-batterijen
– 8 voorgeprogrammeerde liedjes

Ik verwacht dat dit een instant succesnummer wordt voor m’n kind

 

2. Liewood make up-set ‘Elisabeth’

Veel kinderen willen zich ook opmaken zodra ze mama met kwastjes en kleurtjes in de weer zien. Met deze te leuke en zeer realistische set van Liewood kan je kind je hele make-uproutine met je meedoen. Evan vindt het fantastisch zichzelf, maar ook mama en papa op te maken. De set bevat een parfumfles, nagellak, lippenstift en een kwastje. Ook zijn rouge, oogschaduw en een spiegeltje inbegrepen, die stapelbaar zijn, maar ook opengeklapt kunnen ‘staan’.

– Leeftijd: vanaf 3 jaar
– Gemaakt van 100% siliconen
– Stimuleert de fantasie

Deze prachtige set wil ik zeker shoppen voor mijn kind

 

Lees ook
9x de favoriete voorleesboeken van de Kek Mama-redactie

 

3. Paola Reina babypop ‘Gordi’

De kleine poppen van Paola Reina zijn al jaren populair en hebben een mollig, anatomisch correct lijfje. Ze zijn verkrijgbaar met diverse huidskleuren, gezichtskenmerken en kapsels, en zijn zowel als jongen en als meisje te shoppen. Als halve Indo hebben we voor Evan het mooie Aziatische meisje met blauwe ogen gekozen, dat hier dagelijks goed verzorgd wordt. Voor de poppen zijn ontelbaar veel leuke en modieuze outfits en accessoires te shoppen.

– Formaat: 34cm lang
– Eindeloze outfitmogelijkheden met de perfect passende kleertjes van Minikane
– Pop ruikt naar vanille

Dit moppie gaan wij heel erg goed verzorgen

 

4. SES Creative strijkkralen ‘Beedz Fantasiewereld’

Strijkkralen zijn zo oud als de weg naar Rome. Of nou ja, niet zo oud, maar grote kans dat je er zelf als kind ook mee gespeeld hebt. Indrukwekkende creaties maken is nog lastig voor mijn vierjarige, maar desondanks vindt ze het prachtig om hier eindeloos mee bezig te zijn. Met deze set van SES Creations maak je betoverende eenhoorns, vlinders en zeemeerminnen met zowel gewone als glitterkralen.

– Leeftijd: vanaf 6 jaar (maar vanaf 4 al vermakelijk)
– 2400 (glitter)strijkkralen
– Stimuleert de creativiteit en de ontwikkeling van de fijne motoriek

Ik kan niet wachten om dit samen met m’n kind te gaan doen

 

5. Barbapapa puzzel ‘Safari’

Al vanaf Evan’s tweede hadden we deze puzzel (de jaren-zeventigserie – te zien op Netflix – was één van de eerste dingen die ze keek) in huis en nog steeds is-ie favoriet. Toen al leuk omdat ze al gauw één figuurtje van vier stukjes kon maken, nu nog steeds omdat de hele familie op een rij een vrolijke boel is. De doos bevat negen kleinere puzzels met verschillende aantallen stukjes, in totaal vijftig. De puzzels zijn gemaakt van stevig karton, met puzzelstukjes in een handzaam formaat.

– Vanaf 3 jaar
– Gemaakt van stevig karton
– 9 kleine puzzels

Deze vrolijke puzzel van deze nostalgische tv-iconen haal ik meteen in huis

 

Meer Editor’s Favorites? Dit zijn de favoriete speelgoedauto’s van peuter Mack, het zoontje van Kek Mama-redacteur Malu.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >