deze maand series volwassenen Netflix
Beeld: Shutterstock

Even relaxen in de avonduurtjes? Door deze heerlijke series voor volwassenen op Netflix blíjf je kijken.

La Casa de Papel

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Article continues after the ad

 

The Queen's Gambit

In een weeshuis in de jaren 50 ontdekt een jong meisje dat ze een groot schaaktalent is. Ze wordt onverwacht een ster terwijl ze worstelt met haar verslaving.

 

Firefly Lane

Vriendinnen Tully en Kate zijn al dertig jaar onafscheidelijk, maar de afgelopen jaren zijn hun levens er wel heel anders uit gaan zien. De één ging voor roem en rijkdom, de ander koos voor haar huwelijk en het moederschap. En die verschillen zorgen voor aardig wat jaloezie…

 

Ginny & Georgia

Ginny is een tiener en verhuist met haar moeder Georgia naar een andere stad. Ze hopen op een nieuw begin, maar geheimen uit het verleden van Georgia zitten hen dwars.

 

Capitani

Als het lichaam van een tienermeisje wordt gevonden in een bos in het noorden van Luxemburg, wordt detective Luc Capitani op de zaak gezet. Maar het blijkt verrekte lastig om in dat gebied, met gesloten en beschermende inwoners, de waarheid te achterhalen.

 

Lees ook:
Dít zijn de leukste streamingdiensten van dit moment >

 

Homeland

Alle fans van de bekende misdaadserie kunnen hun hart ophalen: vanaf deze maand is het slot (seizoen 8) op Netflix te zien. Geniet van alle twaalf afleveringen van CIA agente Carrie Mathison en Saul Berenson.

 

Snowpiercer

Een paar jaar nadat de wereld totaal bevroren is, verblijven alle overlevenden aan boord van de Snowpiercer. In de duizend en één wagons bestaat een klassensysteem: rijk zit voorin, arm zit achterin. En in die laatste groep zitten een aantal passagiers die de rangorde niet langer pikken en in opstand komen.

 

Grace and Frankie

In deze langstlopende Netflix-serie ooit, komen de levens van Grace en Frankie op hun kop te staan als hun echtgenoten hen verlaten voor... elkaar. De beide mannen zijn collega's en zouden al járen een relatie met elkaar hebben. Aan Grace en Frenkie de taak om een nieuw leven op te bouwen en dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje.

 

The Crown

Bingewatchen ten top: alle vier seizoenen van deze populaire Britse dramaserie verslind je namelijk met gemak. Duik mee in de geschiedenis en volg ieder seizoen een periode uit het leven van Queen Elizabeth. 

 

Peaky Blinders

Thomas rommelt met een paardenrace en start een conflict met een zigeunerfamilie. Inspecteur Campbell gaat over tot een nare inval.

 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >