In samenwerking met Kek Mama

Dankzij deze keukenhack bespaar je zeeën van tijd (én ruimte)

12.10.2023 06:27

Bij het krijgen van een kind lever je niet alleen in op slaap: het complete interieur én je portemonnee worden in één klap overgenomen door je bloedje. Natuurlijk malen we daar niet om – zo’n kleine wurm in je armen is immers het mooiste wat er is, maar tegen een apparaat dat tijd, geld en ruimte bespaart, zeg je als moeder vast geen nee.

En dan ziet-ie er ook nog uit om door een ringetje te halen.

Kokend water in een handomdraai

Waar we het over hebben? Over de Quooker, de kraan die ervoor zorgt dat je minder energie en water verbruikt omdat je in een handomdraai kokend water hebt. Zo bespaar je met gemak een paar tientjes per jaar én creëer je ruimte in je keuken, want die oude waterkoker behoort meteen tot het verleden. En dat is wel zo fijn als je aanrecht regelmatig vol ligt met babyflesjes, boterhamkorsten en broodtrommels.

Eyecatcher

Bovendien is de Quooker een heuse eyecatcher in je keuken. Je kunt ‘m namelijk volledig samenstellen naar jouw wensen. Hou je van rond of vierkant? Chrome, zwart, messing platina of goud? Oh, en welk reservoir is voor jouw gezin geschikt? Op deze manier past-ie mooi bij de rest van je interieur en geef je de boel met één simpele aanpassing al een andere look.

Kraan eruit, Quooker erin

Ben je verkocht? Dan hebben we nog een fijne actie voor je: met de Gratis Montage Actie komt een dealer in de buurt de Quooker voor nop bij je installeren. Zo hoef je zelf niet met schroevendraaiers aan de haal en weet je zeker dat het apparaat perfect geplaatst wordt. Kortom: kind kan de (af)was doen.

Wil jij je keuken een nieuwe look geven en de Quooker laten monteren? Met de Gratis Montage Actie bestel je een Quooker via quooker.nl en kies je een dealer in de buurt die de Quooker kosteloos bij je komt installeren.