5x handige DVD-spelers voor op de achterbank

20.02.2021 21:59
dvd-spelers_achterbank

Zeg nou zelf: van een verveeld kind op de achterbank (en de honderdste keer ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’) wordt niemand vrolijk. Daarom selecteerden wij de meest verkochte portable DVD-spelers.

Caliber

‘Haarscherp beeld en hemels geluid’, blijkt uit de reviews van kopers die jou voor waren. En ook fijn: de schermpjes kunnen individueel gebruikt worden, zodat ieder kind naar zijn eigen film kan kijken.
– Inclusief hoes met band voor de hoofdsteunen
– Inclusief oordopjes
– Gaat 1,5 uur mee zonder op te laden

Bestel ze hier

 

Salora

Zijn twee schermpjes voor jou overbodig? Dan is apparaat ideaal. Hij is makkelijk in gebruik, het beeld is lekker groot en door het anti-schoksysteem blijven DVD’s gewoon afspelen (ook wanneer het wegdek minder goed is).
– Krachtige accu
– Veel aansluitingen (o.a. USB en SD)
– Inclusief accessoires

Bestel ‘m hier

 

Lees ook
‘Op de achterbank van onze auto beviel ik van onze zoon’ 

 

 

Deze DVD-speler (inclusief twee schermpjes) heeft veel dezelfde mogelijkheden als de eerste uit het lijstje, maar bij dit exemplaar maakt de ingebouwde infraroodzender het ook nog mogelijk om een draadloze koptelefoon aan te sluiten. Zo hoef jij nooit meer te klooien met oortjes die in de knoop zitten.
– USB-aansluiting
– Afmetingen per speler 223 x 168 x 36 mm
– SD MS Memory Card reader

Bestel ze hier

 

Superhandig: deze DVD-speler heeft ook ingangen voor USB en SD waarmee je ook andere media kunt afspelen, bijvoorbeeld een slideshow van de vakantiefoto’s. De hoofdsteuntas en koptelefoon krijg je erbij.
– 2 uur film kijken zonder opladen
– Inclusief afstandsbediening
– Resolutie: 800 x 480

Bestel ‘m hier

 

Dit apparaat is door het 7 inch-schermpje lekker compact, maar helemaal fijn is de draai-optie. Hiermee kun je het scherm aan de hoofdsteun bevestigen, maar ook neerzetten hoe je wilt. Zo pas je de DVD-speler gemakkelijk aan aan jouw favoriete houding.
– Scherm kan 180 graden draaien.
– 7 inch beeldscherm
– Inclusief koptelefoon

Bestel ‘m hier

 

 

Kek Mama’s Eline gaat een paar dagen weg met haar gezin. En ook al verblijven ze maar nét over de grens, op deze prachtige plek heeft de familie gelijk een mega vakantiegevoel.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox en maak meteen kans op fijne prijzen >