Zó verwijder je pluisjes van kleding

29.04.2021 20:30
pluisjes van kleding

Haal je jouw lievelingstrui uit de kast, zit-ie na een paar keer dragen al vol met pluisjes. Wat kun je hieraan doen? Simpel: met deze tips lijkt jouw kleding weer als nieuw.

Scheermesje

Door zachtjes met een scheermes over je kleding te gaan, ‘snij’ je de pillen er in een handomdraai af. Zorg er wel voor dat het kledingstuk op een vlakke ondergrond ligt én schaf meteen meerdere mesjes aan:  je hebt er – doordat ze snel bot worden – vaak wel een paar nodig.

 

Rubberen borsteltje

Ken je die borsteltjes die gebruikt worden voor suède schoenen? Die kun je dus ook perfect gebruiken om pluisjes en pillen mee weg te schrapen. 

 

In de vriezer leggen

Klinkt misschien wat vreemd, is het niet. Eén nacht is al genoeg om de kans op pillen te verminderen.

 

Pluizentondeuse

Wil jij snel en gemakkelijk pluisjes verwijderen? Dan is dit ideaal. Het apparaat van SteamOne is de crème de la crème onder de pluizenverwijderaars: de mesjes zijn vlijmscherp waardoor ze alle pluisjes in één beweging verwijderen en het apparaat jarenlang meegaat. En helemaal fijn: door het bijgeleverde accessoire is-ie zelfs geschikt voor gebruik op de fijnste stoffen. Wil jij ‘m winnen? Vul onderstaand formulier in en maak meteen kans! 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >