In samenwerking met Kek Mama

Nooit meer strijd om een outfit: dit kindermerk weet precies wat jij (én je kind) mooi vindt

02.02.2023 09:00

Je bloedje hult zich het liefst in een bonte verzameling van hysterische kleuren en merkwaardige combinaties, jij ziet ‘t liever wat rustiger. Het gevolg? Geruzie bij de kledingkast. En dat om 7 uur ‘s ochtends…

Wil je dit gedoe voor zijn? Dan hebben een tip voor je: bekijk de nieuwe collectie van kledingmerk True Artist eens. Ze hebben een fantastische nieuwe voorjaar/zomer collectie! De collectie bestaat uit een basislijn ‘Main’ en de zogenoemde ‘Étude’ lijn, met unieke schatten als items. Hier wordt niet alleen je kind blij van (want halló kleurrijke prints, stoere petjes en lekkere pasvorm), ook jij kan door de tijdloze items moeiteloos combineren. Zo zoek je in een mum van tijd een setje bij elkaar ’s ochtends.

Kleine kunstwerkjes (True Artist)

Er staan overigens niet zomaar wat plaatjes op de kleding; de prints zijn ontworpen door niemand minder dan Adriana Esperalba, de creative director bij het succesvolle kledingmerk Bobo Choses. Je mag de gezellige opdrukken dus gerust kleine kunstwerkjes noemen.

Duurzaam

Alles van True Artist is duurzaam, want door de hoogwaardige stoffen en materialen die gebruikt worden, gaat alles lekker lang mee. Ja, ook als je avonturier graag in bomen klimt en over de grond rolt. Hierdoor kan jij de kleding mooi doorgeven aan broertjes, zusjes of familie als jouw kind een groeispurt krijgt.

Benieuwd naar meer? Je vindt de nieuwe voorjaar/zomer collectie op trueartist.com. Tip: schrijf je je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je meteen 10% korting. Wel zo lekker!