In samenwerking met Kek Mama

Nieuwe trends: toffe outfit-ideeën voor de schoolfoto

19.08.2022 11:41
H&M kleding schoolfoto's

Het nieuwe schooljaar loert alweer om de hoek. En dus ook de – ietwat spannende – schoolfoto. Deze tips helpen je om een geweldige outfit samen te stellen voor je kind. Zo houdt je kind dat vrolijke en comfortabele gevoel van de zomervakantie wellicht ook nog even vast.

Kies kleur

H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's

De start van het nieuwe schooljaar is altijd een spannend moment voor je kind. Weer in het gareel, nieuwe leraar, volle dagen en dan staat de schoolfotograaf ook nog voor je neus. Tijd voor een fijne nieuwe outfit om te shinen boordevol zelfvertrouwen. De nieuwe kidscollectie van H&M barst gelukkig van de trendy outfits, accessoires en zelfs schoolbenodigdheden. Bóórdevol kleur en super comfortabel. Fijn, want frisse kleuren staan namelijk perfect op een schoolfoto. De zachte items zorgen er tegelijkertijd voor dat je kind zich op zijn of haar gemak voelt, comfortabel is in de klas – en op de foto – en zich net zo fijn voelt als in slechts die ene zwembroek op de camping.

Op de achtergrond

H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's

Betrek je kind gezellig bij het uitkiezen. Dan gaat je bloedje trots de schoolfotograaf tegemoet, zonder outfit-verrassingen op de ochtend zelf. Dus minder onrust voor je kind, bij een toch al spannende start van het schooljaar. Tip: gaan jullie voor mooie effen kleuren? Check dan altijd even de achtergrond van de fotograaf. Want is die dezelfde kleur als het shirt, dan verdwijnt het mooie snoetje en de outfit van je kind in de achtergrond.

Broertjes en zusjes op elkaar afstemmen

H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's

Ook klaar voor een broers-en-zussen-foto? Hartstikke leuk natuurlijk, helemaal als je al je kinderen op elkaar afstemt. Maak de outfits niet identiek, dat kan saai ogen. Maar twee zusjes met dezelfde print in een verschillend kledingstuk of broertjes in vergelijkbare kleuren geeft een leuk effect. De nieuwe kidscollectie van H&M bestaat uit leuke motieven en kleuren, die je supergoed met elkaar kunt mixen en matchen.

Op z’n kop

H&M kleding schoolfoto's

Haast – en vooral wennen – om weer op tijd klaar aangekleed te zijn? Deze oranje muts is, naast leuk voor elke dag, ideaal voor een bad hairday of de ongekamde look. Staat nog stoer ook en voelt lekker zacht. Say Cheese.

Tof totaaltje

H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's

Ja, ook de groepsfoto moet weer geschoten worden. Niets roept zo lekker ‘frisse start’ als nieuwe – hagelwitte- gympies. Rib uit je lijf die nieuwe sneakers? Hoeft niet. Deze hippe patta’s vind je in de kidscollectie voor een prikkie. Stralend wit past overal bij. Of ga voor cool met een kleuraccent. En omdat die schoolfoto meestal aan het begin van het schooljaar wordt genomen, zijn de gympjes gelukkig nog lekker stralend schoon en wit op de kiek.

De broek aan

H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's

Combineer hun favoriete hoodie of trui met mooie nieuwe jeans en broeken voor kinderen – je vindt ze in verschillende snits en stijlen, waaronder chino’s en cargobroeken. Avontuur buiten de klas gepland? Dus ook geen probleem door de stevige kwaliteit.

Gelaagd

H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's H&M kleding schoolfoto's

Niets zo handig als een ‘tussenjasje’ of laagjes, dit nieuwe seizoen. Fijn buiten, als er een briesje opsteekt. Maar ook lekker en stoer om binnen te dragen: als een extra laagje of om de outfit op te frissen met wat kleur. Tip: Een stoere knalrode blouse open dragen over een shirt geeft ook zo’n stoere look. Zeker op de schoolfoto.

Duurzaam doen

H&M kleding schoolfoto's

Niet alleen kleurrijk, comfortabel en stylish; in de nieuwe kidscollectie van H&M vind je ook veel duurzamere opties. De Conscious choice-producten zijn gemaakt met extra aandacht voor de planeet: minimaal 50% van elk item is van duurzamere materialen, zoals biologisch katoen of gerecycled polyester. De enige uitzondering is gerecycled katoen, om voldoende kwaliteit te behouden kan hiervan niet meer dan 20% gebruikt worden. Dit wordt aangevuld door bijvoorbeeld biologisch katoen. Wil je weten hoe je jouw kleding nog langer mee kunt laten gaan? Bekijk dan hier de superhandige tips & tricks over het wassen, repareren en vermaken van jouw fashion favorieten. Ook dat is duurzaam.

En er is meer

H&M kleding schoolfoto's

Bij H&M vind je dus alles wat je kind nodig heeft om fashionable én comfortabel naar school te gaan. Okay, het hoeft niet mee op de schoolfoto, maar wel perfect voor het nieuwe schooljaar: hoe geweldig is deze schooltas? Superstevig en ook nog reflecterende details voor betere zichtbaarheid. En net als de andere mode-items van H&M, voor een heel fijn prijsje. Tip: ook stylish met bijpassend kledingstuk met dezelfde printdetails.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met H&M.