Mis je de kapper? Zó hou je je quarantainekapsel zelf bij

01.05.2020 16:54
kapper_haarfestival

Nu alle kappers gesloten zijn, moeten we zelf aan de slag met haarverf en een schaar. Maar hoe zorg je er zonder enige ervaring voor dat het resultaat om aan te zien is? Tip: ‘ga’ op 5 mei naar het Charity Hair Festival, het allereerste 24-uurs online haarfestival.

Hier krijg je van tientallen haarprofessionals uit negentien landen les in hoe je je haar het beste kunt verven, knippen en stijlen door middel van de nieuwste trends.

 

Wie, wat, waar, hoe?

Het festival wordt 24 uur lang gehost op YouTube, Instagram en Facebook en is gratis toegankelijk. Elke hair artist demonstreert in 40 minuten zijn of haar specialisme én beantwoordt vragen tijdens een vraag- en antwoordsessie. Omdat het een liefdadigheidsevenement betreft, kun je tijdens de livestream als deelnemer geld doneren. Alle giften worden aan de samenleving gegeven, en dat bedrag wordt verdubbeld door Henkel en de Fritz Henkel Stiftung. De Benelux mag vervolgens zelf kiezen waar het geld naartoe gaat – of dat nou een speciefieke branche is die in nood verkeert, of een organisatie als het Rode Kruis of United Ways. 

 

Guinness World Records

Er is nog niet eerder een soortgelijk festival gehouden. Daarom wil de organisatie ook nog een Guinness World Records-titel neerzetten voor het ‘langste online haarseminar gestreamd via internet’. En hé, het zou toch leuk zijn als jíj daaraan hebt meegeholpen. Dus; ben je erbij?

 

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!