In samenwerking met Kek Mama

Kim Kardashian is al fan van dit spectaculaire speelgoed

01.11.2018 13:20
sinterklaascadeau Shutterstock

Poopsie Slime Surprise is een feest om uit te pakken, glittert aan alle kanten en draait om eenhoornpoep. Ja, je leest het goed: eenhoornpoep. Kim heeft al laten weten fan te zijn van dit spectaculaire sinterklaascadeau.

Verlanglijstje

Als kind had dit speelgoed waarschijnlijk bovenaan ons verlanglijstje voor Sinterklaas gestaan. Want: zelf glitterpoep maken om vervolgens mee te spelen, het klinkt best bizar, maar is voor een kind natuurlijk fantastisch. Poopsie Slime Surprise Pack is dan ook genomineerd als Speelgoed van het jaar 2018.

Hoe werkt het

Je kind kan met Poopsie Surprise Unicorn zelf aan de slag om eenhoornpoep te maken door de Unicorn een flesje te geven en op het potje te zetten. Met de speciale glitters en unicorn-magie maakt je kind van de ‘poep’ zijn eigen slijmcombinaties. En dat is dan weer te bewaren in de bijgeleverde sleutelhanger met de vorm van – jawel – een drolfiguur. Zo kan je kind er nog lang mee spelen én poepgrapjes mee maken. 

Surprise pakket

Sinterklaas kan kiezen uit verschillende varianten van de Poopsie-lijn. Poopsie Surprise Unicorn (€59,99) bevat een van de twee Unicorn-karakters Rainbow Brightstar of Poopsie Starlight. Ook is er Poopsie Pooey Puitton (€ 64,95 – foto hieronder), het uitgebreide slijmpakket met heel veel ingrediënten voor glitter- en regenboogslijm. En de kleinere variant waarbij je zelf de eenhoornpoep mengt, het Poopsie Slime Surprise Pakket (€ 9,95).

Hop, in de zak

Poopsie Pooey Puitton wordt aangeraden voor kinderen vanaf vijf jaar en is hier verkrijgbaar.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >