8-jarige blijkt groot kapperstalent

04.04.2019 12:36
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Het haar van je Barbiepoppen in model brengen? Dat is voor de 8-jarige Neijae al niet meer interessant. Zij is ’s werelds jongste kapster en zet de schaar erin bij iedereen in haar buurt die een knipbeurt nodig heeft.

Neijae ontdekte haar liefde voor het kappersvak toen ze vorig jaar meedeed aan een training van de Junior Barber Academy in Amerika. Ze was het enige meisje en de jongste deelnemer. Dat ze talent heeft en haar hand niet omdraait voor een knipbeurt blijkt wel uit de posts op haar Instagrampagina:

 

 

Lees ook:
VIDEO: oeps, deze kinderen speelden zelf voor kapper >

 

 

Verslaafd

Moeder Jaime had eigenlijk haar zoon aangemoedigd om zich in te schrijven voor de training, maar hij had er geen zin in. Haar dochter stond echter te springen. ‘Ik wist dat ik kapper wilde worden’, vertelt ze aan Buzzfeed.

Sinds de training is Neijae verslaafd aan knippen. Ze biedt haar kappersdiensten aan iedereen in haar omgeving aan, van dakloze veteranen tot buurtgenoten die een knipbeurt nodig hebben. ‘Ik vind het leuk om mensen te helpen er op hun best uit te zien’, zegt het 8-jarige talent. ‘Het zorgt ervoor dat ze zich goed voelen.’

 

 

Meer van Neijae’s kunsten zie je op haar Instagrampagina
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >