Fris de winter door: 7 haartrends voor het najaar

29.09.2022 17:28
snelle kapsels feestdagen Beeld: Shutterstock

Met de winter op komst, komen er ook nieuwe haartrends de hoek om kijken. Een seizoenswissel best een goede reden voor een kapselwissel. De winter beginnen met een frisse coupe? Wij geven je alvast wat inspiratie met deze haartrends voor het najaar.

Zo ben je meteen goed voorbereid voor je volgende kappersbezoek.

Glad, gladder, gladst

Pak de gel en haarlak er maar bij en ga voor een strakke staart of knot. Niet moeilijk en ook handig als je haar vet is, maar je het wassen nog even wilt uitstellen.

De bob

Terug in de tijd naar de jaren ’90 waarin de bob helemaal hot en happening was. Modetrends van de jaren ’90 zijn al jaren terug in de mode, maar vanaf nu kun je het ook combineren met hét kapsel van die tijd: de bob. In een strakke middenscheiding of juist met een mooie krul erin.

Koper

Een andere haarkleur aan het overwegen? Kies dan eens voor koper. Het is dé kleur voor het najaar en een absolute trend.

Beachy

Die beachy waves hoef je niet achter je te laten op je vakantiebestemming. Met dit kapsel blijft de zomer nog wat langer bij je. Makkelijk te creëren met een textuurspray en een krultang.

Lees ook: Mijn kind mag z’n haar niet in een felle kleur verven’: dit vinden jullie

Haarband

Absoluut niet alleen voor kinderen, want haarbanden zijn gespot op de catwalks van grote merken. We zijn fan, omdat je een outfit met dit accessoire supersnel compleet kunt maken. Daarnaast is het ook een grote hulp op bad hair days 😉

Volumineus

Een nonchalant kapsel met veel volume. Ga deze winter voor ‘the bigger, the better’. Vraag de kapper om je haar in laagjes te knippen. Gebruik vervolgens een föhnborstel en flink wat volumepoeder om je haar in model te krijgen.

Pixie cut

Geen zin in lang haar? Ga dan voor de pixie cut. Dit kortere kapsel is helemaal terug en op verschillende manieren te stijlen.

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.