In samenwerking met Kek Mama

5x woonspullen waar je kind ook blij van wordt

In augustus is er overal zomersale: geen beter moment dus om je huis in het nieuw te steken. Kek Mama’s Maureen (moeder van de vierjarige Bo) zag deze spullen voorbijkomen en was verkocht.

1.     In alle kleuren

“Ons huis is niet groot, dus we moeten slim met de ruimte omgaan. Een opstap voor mijn dochter (4) om bij de wasbak te kunnen, naar de wc te gaan of mee te kijken in de keuken, is voor ons onmisbaar. Maar om daar nou de rest van de tijd over te struikelen… Dit exemplaar is superhandig, want je kunt ’m opklappen. Mijn dochter wilde per se een roze, dus we hebben een deal gesloten: beneden een naar mijn smaak en boven in de badkamer de roze variant.”

 

2.     Nooit meer struikelen

“Ik ben gek op tijdschriften, maar ik moet toegeven dat ik vaak niet aan lezen toekom en alles vervolgens op een grote stapel belandt. Om mijn nieuwste aanwinsten in het zicht te houden, onder het mom van ‘dan lees ik ze wel’, stal ik ze uit in een rek naast mijn bank. Kan mijn dochter er ook niet over struikelen.”

 

3.     Met of zonder bloemen

“Krijg ik een bos bloemen, heb ik er geen passende vaas voor. (Door ruimtegebrek namelijk geen arsenaal aan vazen in mijn kast staan). Deze kan gerust in het zicht blijven, ook zonder bos erin.”

 

4.     Vlaggen prikken

“Mijn dochter begint steeds beter te begrijpen dat we, wanneer we op vakantie zijn, in een ander land zijn. Met dit prikbord kan ik haar laten zien waar wij wonen en waar we naartoe gaan. Zijn we ergens geweest, dan prikken we een vlaggetje op die plek.”

5.    Alles van de vloer

“Ooit bijna je been gebroken door rondslingerend speelgoed? Ik wel en daarom is deze mand ideaal. Als mijn dochter klaar is met spelen, gooi je alles er zo in. En zodra ze speelgoed ontgroeid is, gebruik ik ‘m als wasmand.”

 

Sale, solden, uitverkoop

vtwonen is het grootste woonmerk van Nederland: een fijne verzamelplek voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Van 10 t/m 31 augustus kun je spullen voor in huis shoppen met lekkere kortingen.

·       Gratis 90 dagen retour.

·       Op voorraad? Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

·       Gratis verzending boven de € 20.