5x mooie en makkelijke kapsels voor je kind

11.09.2018 09:12
mooie gemakkelijke kapsels kind Beeld: Unsplash

Van een bloemstrik tot een waterval-vlecht: met deze 5 kapsels steelt je kind de show. Extra fijn: ze zijn niet moeilijk om te maken. Scheelt weer tijd ’s ochtends.

Visgraat vlecht

 
Toegegeven: het ziet er behoorlijk ingewikkeld uit. Maar laat je niet afschrikken, want het is een stuk simpeler dan je denkt. In deze video zie je hoe je de visgraat-vlecht in het haar van je dochter maakt. Moet ze het natuurlijk wel eerst flink laten groeien.
 
 

Visnetje

Qua naam lijkt dit kapsel op de vorige, maar het model is heel anders. Alles wat je nodig hebt: een kam en veel strikjes. Oh, en een portie geduld. Maar daarna blijft het tenminste wel lekker lang zitten.

 

Lees ook:
8x kinderkapsels die compleet de mist in zijn gegaan >

 

Waterval-vlecht

Wil je dochter haar haren het liefste los dragen, maar toch de blits maken met een mooi kapsel? Ga dan voor de waterval-vlecht. Klinkt ingewikkeld, maar als je vrij gemakkelijk een vlecht kunt maken, is dit niet al te moeilijk. In het filmpje wordt precies uitgelegd hoe je te werk moet gaan.

 

Grote strik

Net als Minnie mouse een mooie strik in je haar, maar dan gewoon gemaakt van je eigen lokken: in deze video zie je hoe je dat bij je dochter voor elkaar krijgt. Je hebt er een kam voor nodig, topsytail, elastiekje, schuifspelden en wat haarlak.

 

Lage knot

Heel simpel, maar oh zo classy: de lage knot. Dit kapsel wordt ook wel gezien als de ‘Maxima-look.’ Wat overdreven voor naar school, maar zeker leuk als je dochter naar een feestje gaat. 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >