O, kom maar eens kijken… bij het allergrootste Sintspektakel van het jaar: Sint on Ice. Verwonder je over de spectaculaire schaatsacts van de Pieten, ontmoet natuurlijk de sint en zing mee met de gezelligste Sinterklaasliedjes in Oud-Hollandse sferen en natuurlijk de Sint ontmoet.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda op de schaats

Je gezin verrassen met een uitje naar het grootste Sinterklaasfeest van Nederland? Doen. Op 22, 23 en 24 november vinden er voor het eerst zeven grote Sintshows op het festivalterrein van Autotron ‘s-Hertogenbosch plaats. Jim Bakkum en Bettina Holwerda presenteren de show Sint on Ice.
 

More content below the advertising

Feest op festivalterrein van Autotron Den Bosch

In de één uur durende show nemen Jim en Bettina de Sint en zijn pieten mee op een schaatsavontuur. Het wordt een show waarbij de kinderen op het puntje van hun stoel zitten, ze alle Sinterklaasliedjes mee mogen zingen en jij geniet van een geweldig oer-Hollands feest in winterse taferelen. Voor en na de voorstelling zijn er leuke Sinterklaasactiviteiten op het festivalterrein van Autotron ’s-Hertogenbosch.
 

Logeren

Is Den Bosch voor jou wat ver? Dan kun je kiezen voor een exclusief arrangement in combinatie met Vakantiepark Dierenbos. Dit park ligt direct naast het Autotron. Zo maak je er direct een gezellige mini-break van.

 

Beleef Sint on Ice op 22, 23 of 24 november 2019 in het Autotron Den Bosch) Geniet van een uur lang schaats-, zang- en dansplezier met Sinterklaas en Pieten. Bestel hier kaarten www.sintonice.nl