4x toffe glampingplekken aan het water

31.05.2022 10:03
kamperen-met-kinderen

Nog geen plannen gemaakt voor deze zomer? Blijf lekker in Nederland! In een van deze superdeluxe tenten of hutjes kun je genieten van het echte kampeer-gevoel aan het water, zonder in te leveren op comfort. Win-win, toch? 

De kinderen genieten van het buitenleven, raken niet uitgezwommen en kanoën wat af, terwijl jij geniet van je koude wijntje uit de koelkast. Klinkt ideaal toch? Kek Mama zocht de mooiste plekjes aan het water voor je op.

Aan de Vinkeveense plassen

Natuurhuisje in Vinkeveen

Deze parel op ongeveer 15 kilometer van Amsterdam staat direct aan de Vinkeveense plassen, met uitzicht over natuurgebied Vinkenrust. En extra tof: de boot die voor de deur aangemeerd ligt zit bij de huurprijs inbegrepen. Er is ook een zwemtrap, zodat je vanuit je tuin zo het water in duikt.

De grote safari-tent heeft een badkamer met douche (met warm water!), een keuken met koelkast, elektrische verlichting en verwarming. Buiten staat een barbecue klaar voor gebruik. Er zijn drie slaapkamers, met in totaal vijf slaapplekken.

Je waant je hier op je eigen eiland, ver weg van de bewoonde wereld. Klinkt als een heerlijke plek, toch?

Je boekt dit Natuurhuisje in Vinkeveen hier

 

Huisje met varend terras

Natuurhuisje in Wijchen

In deze ongelofelijk grote tent op 10 kilometer van Nijmegen geniet je van alle luxe terwijl je kampeert aan het water, mét een terras op het water. Niet zomaar een terras: een varend terras van 16 m2. Zet je lunch, diner of picknick klaar en vertrekken maar!

De tent is 10 bij 4 meter en door de hoogte lijkt-ie gigantisch. Er is een grote slaapbank voor twee personen en vier losse een-persoons matrassen. Dankzij de beschikbare klamboes kun je er dus zelfs voor kiezen om buiten onder de sterrenhemel te slapen! Er is een keukenblok, een combi oven, een grote koelkast met vriezer en een ventilator voor verkoeling. Je kunt de boel opstoken met een gashaard.

Ook leuk: er is een roeibootje beschikbaar om over het Wijchens Ven te varen.

Je boekt dit Natuurhuisje in Wijchen hier.

 

Kamperen bij de boer

Natuurhuisje in Lettelbert

Op deze glamping staan meerdere luxe safari-tenten en is de ideale plek voor je kinderen om vriendjes of vriendinnetjes te maken. Help de boer bij het voeren van de kippen of verzamel de eieren, pluk verse kruiden en groenten uit de moestuin, spring op de trampoline of stap in een kano.

De tenten liggen aan het natuurwater Lettelberterdiep. De perfecte plek voor een verfrissende duik of mooie vaartocht. Vooral vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De tenten hebben echte bedden, rustiek meubilair en een volledig ingerichte keuken. In het badhuis vind je een privé badkamer met warme douche, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers met in totaal vier slaapplekken.

Logeren bij de boer en toch genieten van alle rust!

Je boekt dit Natuurhuisje in Lettelbert hier.

 

Luxe trekkershut met kano

Natuurhuisje in Weesp

Deze klassieke trekkershut in Weesp staat op een drijvend vlot, waardoor je echt op het water leeft. De hut is vanaf het water maar ook over land te bereiken. Met de kano voor de deur kun je op ontdekkingstocht op rivier de Vecht.

De luxe hut heeft een eigen keuken, wc, stromend water, elektriciteit en een buitendouche. Er is een slaapkamer met in totaal vier slaapplekken. Je kunt fietsen huren waarmee je de omgeving nog verder kunt verkennen. Ga je voor ultiem gemak? Kies voor de ontbijtservice en eet je ontbijtje op bed en geniet van het waanzinnige uitzicht.

Kom helemaal tot rust en voel je een met de natuur in deze gezellige hut.

Je boekt dit Natuurhuisje in Weesp hier

Fijne vakantie!

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:
*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden
Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.