Toe aan rust? Win NU een weekend weg op een boerderij middenin de natuur

10.07.2000 13:36
Bron: BoerenBed

Toe aan rust en een digitale detox? Wat dacht je van een boerderijvakantie? De perfecte manier om je kids de natuur en het boerenleven te laten ontdekken.

Boerderijvakantie

Ze leren waar hun eten vandaan komt, krijgen de kans om dieren van dichtbij te zien en zelfs mee te helpen op de boerderij. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen zonder afleidingen van schermen en apparaten.

BoerenBed

Bij BoerenBed beleef je een authentieke boerderijvakantie, ver weg van de drukte en de digitale wereld. Op een van de 60 boerderijen in Europa, waarvan 18 in Nederland en België, kun je helemaal tot rust komen. Hier kun je met je gezin genieten van het boerenleven, zoals wandelen met alpaca’s, verse eitjes halen bij de kippen en koken op een houtvuur.

Je verblijft in een knus tenthuisje voorzien van alle comfort: stromend water, een spoeltoilet, een privédouche, en een houtkachel voor verwarming. Geen elektriciteit en wifi, zodat je echt kunt verbinden met elkaar. Je geniet van de gezellige sfeer van olielampen, een keuken met alles wat je nodig hebt, en een goed bed met fijne matrassen en een dekbed van Texelse wol. De kinderen slapen in een echte bedstee. Knisperfrisse handdoeken en beddengoed liggen al voor je klaar.

WIN

Goed nieuws, want je kunt nu een heerlijk weekendverblijf bij BoerenBed WINNEN, van vrijdag t/m zondag inclusief late check-out tot 18:00 bij Boerenbed op een locatie naar keuze in september of oktober 2024, op basis van beschikbaarheid. (Je kunt kiezen uit alle BoerenBed locaties in Nederland en België. Andere locaties zijn ook mogelijk, maar deze zijn wellicht wat ver voor een weekendje weg)

Wil jij kans maken op een BoerenBed weekend weg? Schrijf je dan in via ons winformulier en volg Kek Mama op Instagram. De winnaars krijgen bericht via de mail.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.