WIN: een volledige outfit (inclusief stijladvies) bij C&A

16.08.2021 06:02

Stel je eens voor: een middag met stijladvies, een lekker hapje, een heerlijk drankje, even geen kinderen én met een goedgevulde tas naar huis. Klinkt goed? Mooi, lees dan snel verder.

Op donderdagmiddag 16 september draait het namelijk eventjes om jou, want C&A en Kek Mama zetten de sustainable denim én tien volgers in het zonnetje!

Wil jij erbij zijn?

Geef jezelf met een medemoeder die ook zin heeft in een uitje op via onderstaand formulier* en vertel ons waarom juist jullie hierbij moeten zijn. Wij laten zo snel mogelijk weten of jullie een van de gelukkigen zijn. Goed om te weten: het evenement vindt plaats in Amsterdam.

*Door mee te doen aan de actie ga je akkoord met de verspreiding van beelden (foto en video) die tijdens het event worden gemaakt.

 

C&A gelooft dat elke duurzame keuze die je maakt, zelfs een piepkleine, gewoonweg fantastisch is. Daarom biedt de van oorsprong Nederlandse keten naast de sustainable denim ontelbare duurzame kledingopties. “Wij willen duurzaamheid het nieuwe normaal maken. En in de online shop en onze winkels maken we deze keuzes supermakkelijk voor je. Geen mitsen of maren.”