Wil je heen: de Negenmaandenbeurs (mét fijne kortingscode)

13.02.2023 09:25
Beeld: Getty Images

Komt er binnenkort een kleintje bij of ben je net bevallen? Dan ben je op de Negenmaandenbeurs aan het goede adres. Van woensdag 15 t/m zaterdag 18 februari verandert RAI Amsterdam weer in dé plek waar jij lekker kan shoppen en inspiratie op te kunt doen. Helemaal fijn: met korting!

Dit jaar staan er ruim 350 baby-merken met de nieuwste snufjes, de liefste outfits, alle soorten kinderwagens en nog veel meer! Ook is er een bomvol programma met diverse masterclasses gegeven door experts uit verschillende vakgebieden. Praktische onderwerpen als het geven van borstvoeding, pijnbehandeling tijdens de bevalling en het vinden van een slaapritme worden allemaal uitgebreid behandeld.

Vaders in de spotlights

Het thema van dit jaar is ‘empowerment’ voor mama’s én papa’s. Zo deelt o.a. Jan Versteegh zijn lessen over het ouderschap en Kenny Deuss, bekend van @onadventurewithdad, zijn meest hilarische video (en zijn tips hoe de beste papa te worden). Ook kun je meteen de Vaderboks inslaan, het kraampakket voor nieuwbakken papa’s.

BN’ers op de beursvloer

Het is een komen en gaan van bekende mama’s en papa’s tijdens De Negenmaandenbeurs. Na de opening door Anouk Hoogendijk, kun je live de tropenjarenverhalen luisteren van o.a. Jennifer Hoffman en Willemijn Welten. Ook Bobbi Eden deelt haar ervaringen over zwanger zijn en bevallen.

Dit is er nog meer te zien en te doen

Masterclasses en deskundig advies
De allernieuwste producten en designs van de Baby Innovation Award verkiezing
3D/4D-echo’s door professionele echoscopisten
Compleet ingerichte babykamers
Testparcours voor kinderwagens en (bak)fietsen
Foodtruck festival met lekkere hapjes en drankjes
Entertainment voor de kleintjes met o.a. Nijntje, Kikker en Dikkie Dik
Woezel & Pip tas met leuke (baby)producten

Natuurlijk is Kek Mama er ook bij. Kom naar onze Styling Masterclass i.s.m. C&A met hoofdredacteur Jannine Berkelaar en styliste Rebecca Boektje, donderdag en vrijdag om 13:00 en 19:00 uur.

Scoor hier je tickets extra voordelig!

De Negenmaandenbeurs vindt plaats van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari in RAI Amsterdam. Bestel jouw tickets met korting in de online voorverkoop. Kom je op woensdag of donderdag, dan profiteer je zelfs van extra voordeel: 2e (dag)ticket voor halve prijs. Gebruik hiervoor kortingscode KEKMAMA23